map placeholder

Le Café du Marché

22 Charterhouse Square , Charterhouse Mews, London, EC1M 6DX

(((() Franskt
  • Le Café du Marché - London
  • Le Café du Marché - London
  • Le Café du Marché - London
  • Le Café du Marché - London
  • Le Café du Marché - London
  • Le Café du Marché - London
  • Le Café du Marché - London
  • Le Café du Marché - London
  • Le Café du Marché - London
  • Le Café du Marché - London
  • Le Café du Marché - London
  • Le Café du Marché - London
  • Le Café du Marché - London
  • Le Café du Marché - London
Genomsnittlig
Huvudrätt: £15
Matkostnad: £38
Öppettider
Monday to Friday: 12:00 - 14:30 & 18:00 - 22:00
Saturday: 18:00 - 22:00.

Brilliant ambience and very authentic French restaurant. Fantastic food and great service. Have been coming here for years and is always consistent!

Anthony 19 september 2019
från London

Visa alla 262 recensioner

Located in the heart of Smithfield, Le Café du Marché is a renowned restaurant famous for its delicious cuisine and live jazz evenings. Split over two levels, the main cafe serves eclectic French dishes with a European touch and the menu changes every 5 weeks to reflect the best seasonal ingredients available.

Le Café du Marché

22 Charterhouse Square , Charterhouse Mews, London, EC1M 6DX

Kontakta +44 2076081609
Hemsida

Gör en reservation

Se alla restauranger i London

Kundbetyg för Le Café du Marché

4.5 (((() (baserat på 262 recensioner)
96% matgäster rekommenderar denna restaurang
  • Mat (((()
  • Värde ((((*
  • Atmosfär (((()
  • Plats (((()
  • Service (((()
  • Drycker (((()

Rekommenderas för

  • middag (205)
  • lunch (135)
  • romantiskt (121)
  • affärssammanhang (91)
  • sällskap (52)
  • prisvärt (34)
  • exklusivt (30)
  • underhållning (26)
  • stora sällskap (15)
  • trendigt (9)
  • utomhusservering (1)
  • utsikt (1)
  • ((((* 15 april 2019 av Simon från London

    Very good lunch with my god daughter and her father and sister. Good French fare served with style and a friendly service.

  • ((((( 15 april 2019 av Sarah från Colchester

    A lovely atmospheric restaurant with friendly, helpful staff.
    My daughter and I had the lamb, it was absolutely delicious! I would recommend to anyone!

  • ((((( 13 april 2019 av Julia från London

    Excellent food and service

  • ((((( 13 april 2019 av Victoria från City

    A wonderful evening with lovely food

  • ((((* 8 april 2019 av Jane från London

    Delicious lamb for main! Dessert cheese was slightly disappointing- it felt a bit small and scarce. Wines were very reasonable and top notch. Would definitely come again.

  • ((((* 8 april 2019 av Clive från Halifax

    Excellent service, the food was delicious and the wine list was both interesting and good value too. Our table was quite small, even for two.

  • ((((* 6 april 2019 av Pat från Hatfield

    As good as ever. Staff friendly and informative. Good atmosphere. Excellent selection on the menu, something for everyone and just a bit different from usual menus.

  • ((((( 21 mars 2019 av Christopher från Cambridge

    Attentive service. Pleasant environment. Good French cuisine.

  • ((((( 19 mars 2019 av James från Secret

    Nor prepared to spend more time. I've done my review

  • ((((* 10 mars 2019 av Paul från London

    Charming and rustic and realiably lovely. Good value too.

Nästan klar! Vänligen fyll i dina uppgifter

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Dina kontaktuppgifter

  • Namn:
  • Email:
  • Telefon:
Ändra
* Obligatoriskt
Ange ditt förnamn
Ange ditt efternamn
Ange en giltig email
Ange ditt telefonnummer

Maila mig de senaste erbjudanderna från

Genom att slutföra denna bokning accepterar du Bookatables sekretesspolicy och de villkor som är associerade med dessa.

Bokning

Bokning bekräftad

En bekräftelse har skickats till beth.thomas@bookatable.com

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Restaurangdetaljer

Boka denna restaurang igen Stäng och återvänd till restaurangen

Ledsen!

Ett fel uppstod när din sökning skulle slutföras
Detta bord är inte längre tillgängligt eller kan inte bokas vid denna tidpunkt. Vänligen sök efter ett nytt bord.

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen