Recensioner för Kronen Gaard

4.2
(baserat på 19 recensioner)
Lutsiveien 70, Sandnes, 4309
19 recensioner
Sortera efter: nyaste
  • Av Jorunn K från Notodden
    21 juli 2020

    Fantastisk service.

  • Av Lillian F från Sandnes
    8 februari 2020

    Veldig usikker kelner. Vi var alene i restauranten og fikk raskt mat, men kelner visste ikke hva maten inneholdt. Eks. Kamskjell ble ikke opplyst om var i suppen. god tid da vi skulle betale heldigvis. Jeg ville bruke gavekort på 750,- fikk ikke bruke hele først fordi hun ikke visste hvordan. Brukte over 30 min på å betale .. hun ringte sjefen og fikk god hjelp pr telefon. Men helhetsinntrykket var ikke så bra selv om maten var god!

  • Av Line R från Stavanger
    15 december 2019

    Nydelig julebuffet og veldig trivelig betjening og lokaler ????????

  • Av Firma: systemair as A från Sandnes
    18 december 2018

    Kort avstand fra kontoret med god parkeringsplass, God service og mat, fin atmosfære

  • Av Steinar S från Hommersåk
    24 juni 2018

    Feiret bursdag til min mor med søndagsbufe,maten var veldig bra syntes også utvalget var bra. Veldig fornøyd*****

  • Av Thomas G från Sandnes
    10 december 2017

    Har familiemiddag her hvert år i førjulstiden. Fine lokaler, koselig atmosfære i de gamle stuene. Flink, serviceinnstilt og blid betjening.

  • Av Terje A från Sandnes
    3 december 2017

    Kjempe restaurant, hyggelig betjening å fantastisk god mat i koselige omgivelser.For oss har dette vært en tradisjon 1.søndag i advent i over 15 år.

  • Av T. Ø från Sandnes
    23 juni 2017

    God mat i rolig fin atmosfære. Begrenset utvalg - kjøttrett eller fiskerett, bra nok for oss denne gang da det smakte ??!

  • Av Janne H från Bryne
    19 maj 2017

    Spørte etter i reservasjonen om et bord for oss selv, det fikk vi uten problem. Nydelig mat og kjempebra servering. Høflig og diskret personal.

  • Av Anne O från Sandnes
    29 januari 2017

    rolig og behagelig atmosfære

2 Nästa sida