map placeholder

Jula Hotell & Konferens

Vilangatan 4, 532 37, Skara

***** Svenskt
  •  - Västergötland
  •  - Västergötland
  •  - Västergötland
Genomsnittlig
Huvudrätt: 198kr
Matkostnad: 349kr
Öppettider
Måndag - Lördag: 17.00 - 23.00
Sördag: 17.00 - 21.00

När du kliver in på Jula Hotell & Konferens i Skara möts du av en vacker matsal med målningar på väggarna och bord med vita dukar. Här njuter du av god husmanskost med inspiration från kontinenten.

Här tillagas maten med kärlek och tar hänsyn till säsongerna. Förvänta dig förrätter i stil med löjrom med potatisfylld vårrulle, syrad grädde och rödlök, eller Parmaskinka med syrlig melonsallad. Sedan kan du serveras en laxfilé med vermouthsås, sparris och dillslungad potatis, eller oxfilémedaljonger med dragonsmörsås, sockerärtor och potatiskaka.

Till maten hos Jula Hotell & Konferens i Skara föreslås delikata viner som parats med rätterna av den kunniga personalen. När sötsuget slår in finns även härliga svenska efterrätter att välja på. Beställ hemgjord jordgubbsglass med färska jordgubbar och vispad grädde, eller kanske en chokladmousse med hallon och blåbärskompott.

Jula Hotell & Konferens ligger på Fritidsgatan 4, och bjuder in sina gäster att njuta av vällagad mat i en trevlig atmosfär. Det är sju minuters promenad till busstationen Skara Katedralskolan.

Jula Hotell & Konferens

Vilangatan 4, 532 37, Skara

Kontakta +46 511310000
Hemsida

Se alla restauranger i Västergötland

Se alla restauranger i Skara

Tyvärr så kan du inte boka Jula Hotell & Konferens online via vår hemsida

Boka den här restaurangen