Litaliano

(1 recensioner)
Rådmansgatan 25, Stockholm, 11425
Italienskt
À la carte-meny

Genomsnitt

Huvudrätt: 175 kr
Genomsnittspris: 370 kr

Öppettider

Måndag - Fredag: 11:00-23:00
Lördag - Söndag: 16:00-23:00

Beskrivning

Stockholms L’Italiano bjuder på modern, italiensk matlagning med en tvist som tillsammans med personlig service skapar minnesvärda måltider. Det traditionella italienska köket inspirerar rätterna, som lyfts av råvarornas höga kvalitet och de autentiska recepten.

Med en matsedel som sträcker sig från antipasti till dolci, bjuder Rådmansgatans L’Italiano på fasta menyer liksom à la carte. Förtär carpaccio av oxfilé, grillade scampi eller insalata caprese till förrätt, och smaka er vidare med cannelloncini della casa med kyckling och sparris, eller en klassisk spaghetti alla bolognese med parmesanost. Kötträtter, pizzor, sallader och contorni finns även de på menyn, som till efterrätt bjuder på tiramisu, panna cotta och glass. Kaffedrinkar på äkta italiensk espresso gör desserten ännu sötare.

Den välfyllda vinlistan med flaskor från hela Italien och den kreativa cocktailmenyn gör restaurang L’Italiano perfekt för en aperitif eller eftermiddagsdrink, där baren mitt i lokalen är en naturlig samlingspunkt.

L’Italiano ligger endast 6 minuters promenad från Rådmansgatan tunnelbanestation.

De rätter som visas på a la carte-menyer återspeglar den typ av mat som finns tillgänglig på restaurangen.

Gästrecensioner för Litaliano
1,0
(baserat på 1 recensioner)

0%
av gästerna rekommenderar den här restaurangen

 • Mat
 • Drycker
 • Atmosfär
 • Service
 • Prisvärd
 • Läge
 • Av Emelie L från Stockholm
  14 februari 2020

  Kom dit, fick vänta 20 min på att beställa. Förrätt kom efter 1h som då var ljummen, mozzarellan var fruktansvärt seg. Nästa rätt, var en tagliatelle med oxfilé. Stod att det var grädde, vitlök, champinjoner och oxfilé - när vi väl fick in den var det 2(!!!) olika peppar i. Nu tycker jag och sambon ändå om stark mat men denna var i starkaste laget. Rätten var för övrigt inte varm utan ljummen här med. När vi påpekade att vi inte kunde äta för att det var för starkt blev vi nästan dumförklarade över att det var peppar i. ”Vi skriver inte upp alla ingredienser, vi har ju även salt och peppar i” fick vi till svar. Efter ett tag fick vi åtminstone nya varmrätter .. dålig service i överlag. Jobbar själv inom service och hade jag gjort så på mitt jobb hade jag fått sparken. Makalöst. Vatten bad vi om 3ggr innan vi fick det, då var middagen över .. skulle aldrig rekommendera denna restaurang pga servicen och ljummen mat. Synd för att maten skulle säkert varit god.

Restaurant Location Map
Litaliano
Rådmansgatan 25, Stockholm, 11425
Telefon: +46 8104430

Liknande Restauranger

 1. Eataly La Piazza

  Eataly La Piazza

  Italienskt
  (3 recensioner)
  976m
  Eataly La Piazza
 2. Il Conte

  Il Conte

  Italienskt
  (664 recensioner)
  1.5km
  Il Conte
 3. Södra Sällskapet

  Södra Sällskapet

  Italienskt
  (707 recensioner)
  3.3km
  Södra Sällskapet
 4. Rydbergs Bar & Matsal

  Rydbergs Bar & Matsal

  Svenskt
  (3 recensioner)
  777m
  Rydbergs Bar & Matsal
 5. Eataly - La Pasta & La Pizza

  Eataly - La Pasta & La Pizza

  Italienskt
  (6 recensioner)
  972m
  Eataly - La Pasta & La Pizza