map placeholder

Imperial Lanes

Siroccogatan 7, Sickla köpkvarter, Magasinet plan 2, 13154, Nacka

***** Amerikanskt
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
Genomsnittlig
Huvudrätt: 130kr
Matkostnad: 299kr
Öppettider
Mån 11.00-22.00 Tis-Tor 11.00-23.00 Fre-lör 14.00-01.00 Sön 11.00-20.00

Restaurang Imperial Lanes erbjuder en tjusig utsikt över Sickla Köpkvarter i Nacka i Stockholm och även bowling och en sportbar. I den moderna matsalen serveras generösa måltider från det svenska köket och diverse internationella rätter. När sommaren nalkas går det också att njuta av en drink eller en hel middag på Imperial Lanes pampiga uteservering.

Färsk pasta med strimlad biff, cognacpepparsås, skogschampinjoner och paprika samt hemmagjord burgare med fetaostcreme, aivar, coleslaw och pommes är några av alla de rätter som går att finna på Imperial Lanes gedigna meny. Lunchmenyn uppdateras varje vecka och här har det bland annat serverats varmrätter som stekt strömmingsflundra med gräslöks- och ansjovissky och dillkokt potatis. Imperials dryckesmeny utgörs dessutom av ett brett sortiment av vin, öl och cider.

Imperial Lanes på Siroccogatan 1 har stora panoramafönster med mycket ljusinsläpp och en avskalad inredning med öppen atmosfär. Från Slussen går det bussar hit var tionde minut men det fungerar även att ta sig hit via en kort resa med Saltsjöbanan.

Imperial Lanes

Siroccogatan 7, Sickla köpkvarter, Magasinet plan 2, 13154, Nacka

Kontakta +46 86917750
Hemsida

Se alla restauranger i Stockholm

Se alla restauranger i Nacka

Tyvärr så kan du inte boka Imperial Lanes online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen