map placeholder

Husky restaurang, sportbar och bowling

Centrumgatan 12, Vemdalen

***** Lokala Råvaror
  •  - Jämtland
  •  - Jämtland
  •  - Jämtland
Genomsnittlig
Huvudrätt: 175kr
Matkostnad: 320kr
Öppettider
Måndag: 11.00-02.00 Tisdag-Torsdag: 11.00-22.00 Fredag-Lördag: 11.00-00.00 Söndag: 11.00-21.00

I centrala Vemdalen i Härjedalen ligger Husky restaurang, sportbar och bowling. Precis som namnet antyder går det här att följa favoritlaget på storbildsskärm eller avsluta middagen med en omgång bowling. Huskys är uppdelat i flera rum och här finns både matsal som serverar ordentlig husmanskost och ölbar med över 100 olika sorters öl. Här umgås lokalbefolkningen och turister i en hjärtlig atmosfär.

På Huskys meny går det bland annat att beställa grillad renytterfilé serverad med kantarellkräm, lingon, friterad mandelpotatis och rödvinssky samt halstrad röding med blomkålspuré, rostad blomkål, picklad shiitake och messmörssås. Huskys lunchmenyn uppdateras varje vecka och här har det exempelvis serverats oxjärpar med kokt potatis, gräddsås och lingon samt laxpudding med skirat smör och rårörda lingon. Förutom ett imponerande ölsortiment finns också diverse vinsorter och likörer att tillgå.

Husky restaurang, sportbar och bowling på Centrumgatan 12 har en ombonad pubmiljö med rejäla trämöbler och trevlig service. Vemdalen är litet och hit går det att promenera på några minuter från tätortens inre delar.

Husky restaurang, sportbar och bowling

Centrumgatan 12, Vemdalen

Kontakta +46 68430002
Hemsida

Se alla restauranger i Jämtland

Se alla restauranger i Härjedalen

Tyvärr så kan du inte boka Husky restaurang, sportbar och bowling online via vår hemsida

Boka den här restaurangen