Recensioner för Swede Hollow

4.1
(baserat på 13 recensioner)
Vasaplan 4, Stockholm, 111 20
13 recensioner
Sortera efter: nyaste
  • Av Johanna T från Säter
    14 september 2019

    Vi bokade restaurangen i samband med att vi bodde på hotellet. Jättebra att äta och samtidigt ha nära till rummet. Maten var sååå god, vi åt köttbullar och mos till huvudrätt. Min man tog sill-tallriken till förrätt. Verkligen gott allting!

  • Av Agneta B från Stockholm
    11 september 2019

    Trevlig personal, bra ljudvolum som gav god stämning. Nästan som att sitta hemma i köket hos någon.

  • Av Lena S från Örebro
    2 augusti 2019

    Vällagad och god mat bra service.

  • Av Jan S från Sollentuna
    27 juli 2019

    Det var ett i stort sett bra besök. Maten var "sådär" (det var för lite vegetariskt, sallad etc., till maten), dryckerna, atmosfären, servicen mycket bra.

  • Av Annica L från Sundsvall
    15 juli 2019

    Barnmeny saknades. Ingen flexibilitet hos servitören för att anpassa köttbullsrätten. Ordinär burgare utan grönsaker.

  • Av Ewa H från Stockholm
    28 maj 2019

    Fantastic service and food came fast with super taste. Tasted fresh and very healthy. Dessert was magical :)

  • Av Maria B från Boden
    5 april 2019

    Bra och kreativ mat. Trevlig personal och bra service.

  • Av Monica O från YSTAD
    22 februari 2019

    God mat. Bra service.

  • Av Barbro S från Falun
    25 januari 2019

    Mycket nöjda både med maten och personalen. Nytt med ”tapas på svenska”!

  • Av Gunnar Z från Djursholm
    20 januari 2019

    Hearts fanns inte längre. Namnet stod ingenstans, så vi fick leta oss fram. Men vi hittade det som en gång VAR Hearts, även om restauranten just bytt ägare och namn. Jag valde den restauranten för att Hearts hemsida fanns kvar när jag satt hemma och planerade, och de idéer som där fördes fram föreföll intressanta. Det visade sig vara rätt. Restauranten VAR intressant, med delvis nya sätt att presentera och komponera maten. Vi gillade det och maten var god!