Recensioner för Grill

4.2
(baserat på 1403 recensioner)
Drottninggatan 89, Stockholm, 113 60
1403 recensioner
Sortera efter: nyaste
 • Av Jack Högman Nobel H från Stockholm
  15 februari 2020

  Vänlig och bra personal, god mat, allt helt OK!

 • Av Annette D från Stockholm
  13 februari 2020

  Bra mottagande och många som servade oss. Det som förvånade var att några av de som serverade inte kunde svenska. men allt gick i bra takt. vi fick dricka och att mat i bra tid. behövde inte vänta länge emellan.

 • Av Susanne G från Huddinge
  10 februari 2020

  Mycket mysig miljö och suverän service. Maten var mycket bra både till smak och utseende. Detta gjorde att vår upplevelse var precis som vi önska och även var vid vårt förra besök för något år sen.

 • Av Juliane N från Örsundsbro
  8 februari 2020

  God mat och fantastisk service!

 • Av Anna B från Stockholm
  8 februari 2020

  Grill står upp för sitt namn och grillar allt! Färsk flamberad ananas var en mycket fräsch dessert som överraskade. Bra utbud av fisk och veg på menyn. Enda minus var volymen på musik.. galet hög i delar av restaurangen

 • Av Caroline M från Stockholm
  7 februari 2020

  Väldigt god mat och trevlig personal!

 • Av Inga-lill L från Stockholm
  26 januari 2020

  Trevlig personal. Goda små kalla förrätter, fina rostade grönsaker och olika såser. När det kommer till kött blev vi lite besvikna, revbensspjällen tog slut redan klockan 14.00, nötköttet (ev oxfilé) var endast en sort och det låg fyra/fem små bitar upplagda. Det fanns friterad kycklingfilé och kycklingklubbor. Efterrätterna var ok.

 • Av Jan Å från Stockholm
  25 januari 2020

  Okey men inte mycket mer. Maten var ok men inte på topp. Tveksamt om jag vill gå dit igen. Trevlig inredning men ett besvärande enformigt ljudligt diskodunk vilket gjorde konversation något svår.

 • Av Catharina S från Stockholm
  25 januari 2020

  Allt fungerade bra. Något hissnande priser på vinet bara. Vi var 4 st och 3 av oss tyckte att maten inte var riktigt varm. Potatisgratängen var seg då osten hade kallnat. Det var för mycket avsvalnat så all smak kom inte fram på rätt sätt. Smaken på tallrikens innehåll var mycket bra men upplevelsen hade varit starkare om maten hade varit varmare. Då vi hade personen med hörselproblem blir det svårt att föra ett samtal även med hjälpmedel då musiken var något för hög. Vi är ju där för att njuta av maten och umgås då räcker det med tyst bakgrundsmusik. Vi vill ju samtala. Vi sa till och då sänktes musiken något.

 • Av Ulrika P från Stockholm
  19 januari 2020

  Mkt positiv upplevelse o fantastisk god mat