Grill Grotesque

(29 recensioner)
Linnegatan 11, Göteborg, 41304
Grillat, Internationellt, Spanskt

Genomsnitt

Huvudrätt: 260 kr
Genomsnittspris: 400 kr

Öppettider

Tisdag-Torsdag: 17:00 - 23:00
Fredag: 17:00 - 01:00
Lördag: 14:00 - 01:00
Söndag: 14:00 - 22:00
Vänligen notera att vi har semesterstängt mellan 01/08/2019 - 20/08/2019

Beskrivning

Grill Grotesque är en karaktärsfull grillrestaurang som serverar infernaliska och himmelska grillanrättningar i en läckert omfamnande miljö. Här är motsägelserna gjutna i väggarna och mittemot restaurangen hånler en elak grotesk. Denna stendjävul ska ha mejslats fram som en stillsam protest mot Oscar II:s amorösa äventyr i huset. För onekligen har även den förnämaste krona två sidor - precis som Grill Grotesque. Du hittar restaurangen på Linnégatan 11 i Göteborg. Prinsgatan är närmaste station, där både buss och spårvagn gör anhalt.

Gästrecensioner för Grill Grotesque
3,9
(baserat på 29 recensioner)

79%
av gästerna rekommenderar den här restaurangen

  • Mat
  • Drycker
  • Atmosfär
  • Service
  • Prisvärd
  • Läge

Rekommenderas för

  • affärssammanhang (7)
  • barnvänlig (3)
  • middag (24)
  • stora sällskap (4)
  • lunch (2)
  • exklusivt (4)
  • sällskap (13)
  • romantiskt (12)
  • trendigt (4)
  • prisvärt (10)
  • utsikt (3)
  • Av Kristin L från Göteborg
    7 december 2019

    Underbart välkomnande! Maten var så god och alla vi fyra supernöjda. Fint bemötande även av mina barn.

  • Av Mia W från göteborg
    29 november 2019

    Väldigt god mat och trevlig personal

  • Av Joakim K från Göteborg
    16 november 2019

    Vi valde erbjudandet med förrätt & varmrätt för 295 kr. Toasten & potatisen var inte något särskilt men entrecoten var riktigt god (med lite salt). Med potatisgratäng hade dom fått högre betyg. Vi fick även gott vin. Mysig miljö.

  • Av Lars J från Henån
    9 november 2019

    Vi var där 7 pers. för en liten familjemiddag med barn en tidig lördagskväll. Fick bordet längs in med hörnsoffan perfekt plats. Väntetiden på maten efter beställning kändes lite väl lång. Kött och fisk rätterna var perfekta. Tyvärr var pastasalladen med skaldjur inte vad som önskats. Pastan var extra starkt kryddad med chili. Den gick knappt att äta. Gästen i sällskapet sa ingenting, pastan borde blivit utskickad, eftersom den var i det närmaste oätlig.

  • Av Aslak I från Gbg
    8 november 2019

    Lång väntan på iofs god mat. Trevlig interiör. Vänlig men lite trevande service

  • Av Johan T från Göteborg
    2 november 2019

    Trevlig och mysig restaurang som ger ett varmt intryck. Bra service med engagerad personal som har stenkoll - mat och dryck kommer som på löpande band! Prisvärda och mycket goda viner (bl.a Chateauneuf-du-Pape till bra pris). Maten var utsökt, köttet perfekt stekt och kvalitetsråvaror (Kött från Dalsjöfors, Löjrom från Kalix osv.) som smälte i munnen. Hit kommer vi gärna tillbaka!!

  • Av Malin W från Vaxholm
    1 november 2019

    Super trevlig personal och kanonkäk!! Hit kommer vi gärna igen!!

  • Av Jan L från Gothenburg
    23 oktober 2019

    Positvt bemötande snabbservice och maten smakade utmärkt.

  • Av Emil arman E från Göteborg
    6 oktober 2019

    Grill Grotesque En av bästa restaurang upplevelse jag har varit med! Oxfilé och torsken måste testas, rekommenderar stark denna stället??

  • Av Lars W från Göteborg
    28 september 2019

    Bra mottagande trevlig personal.

Restaurant Location Map
Grill Grotesque
Linnegatan 11, Göteborg, 41304

Liknande Restauranger

  1. Bord 27

    Bord 27

    Internationellt
    (304 recensioner)
    714m
    Bord 27
  2. Texas Longhorn Linnégatan

    Texas Longhorn Linnégatan

    Amerikanskt
    (48 recensioner)
    141m
    Texas Longhorn Linnégatan
  3. Dubbel Dubbel - Kastellgatan 14

    Dubbel Dubbel - Kastellgatan 14

    Kinesiskt
    (188 recensioner)
    448m
    Dubbel Dubbel - Kastellgatan 14
  4. Sing Sing

    Sing Sing

    Asiatiskt
    (2 recensioner)
    816m
    Sing Sing
  5. Goda Grannar

    Goda Grannar

    Fisk och Skaldjur
    (219 recensioner)
    409m
    Goda Grannar