Gillray's Steakhouse & Bar

(869 recensioner)
Westminster Bridge Road Entrance via Marriott London County Hall or Queen’s Walk, London, SE1 7PB
Brittiskt, Grillat
À la carte-meny

Topperbjudande

Star Deal - 3 courses & a cocktail £28 per person

Available lunch & dinner Mon-Sun until 31st January 2020, subject to availability. Dishes from a set menu & subject to change. Includes VAT, excludes service.

Genomsnitt

Huvudrätt: 22 GBP
Genomsnittspris: 40 GBP

Öppettider

Monday to Friday: 06:30 - 11:00 & 12:00 - 22:30. Saturday & Sunday: 07:00 - 11:00 & 12:00 - 22:30.

Beskrivning

Gillray’s Steakhouse & Bar på London Marriott Hotel County Hall har tilldelats två stycken AA Rosettes och presenterar klassiska engelska rätter och läckra 35-dagars hängmörade biffar. De moderna cocktailarna erbjuder det senaste inom drinktrender, och de skräddarsydda möblerna förvandlar South Bank restaurang till en modern oas.

Specialiteten på Gillray’s restaurang är utan tvekan biffarna. Ett imponerande stort urval av styckningsdetaljer erbjuds, både med och utan ben, tillsammans med ett urval av såser, inklusive rödvins- och benmärgsås. För fiskälskare rekommenderas sjötunga med citron från sydkusten serverad med krämigt persiljesmör. På dessertmenyn finner du en lockande varm chokladpudding serverad med Oxford marmelad-glass.

Med tanke på kvalitet och smak på Aberdeen Angus biffar använder Gillray’s lokalt kött från de finaste engelska gårdarna. Boskapen njuter av två säsonger på gräsbete, följt av två veckors mörning, som ger köttet en överlägsen konsistens och rikare smak. Gillray’s i London är dedikerad till James Gillray, karikatyrer och hans konstverk visas upp i restaurangen som har fantastisk utsikt över Big Ben, Westminsterpalatset och London Eye.

Waterloo tågstation ligger 7 minuters promenad från Gillray’s Steakhouse and Bar på South Bank . Du når Gillray’s via huvudentrén till London Marriott Hotel på Westminster Bridge Road. Alternativt kan du gå in via South Bank (Queen’s Walk), ovanför London Aquarium. Det finns även betjänad parkering på platsen.

De rätter som visas på a la carte-menyer återspeglar den typ av mat som finns tillgänglig på restaurangen.

Gästrecensioner för Gillray's Steakhouse & Bar
4,2
(baserat på 869 recensioner)

88%
av gästerna rekommenderar den här restaurangen

  • Mat
  • Drycker
  • Atmosfär
  • Service
  • Prisvärd
  • Läge

Rekommenderas för

  • fika (134)
  • utomhusservering (13)
  • frukost (41)
  • affärssammanhang (194)
  • barnvänlig (57)
  • middag (593)
  • underhållning (36)
  • stora sällskap (111)
  • lunch (398)
  • exklusivt (231)
  • sällskap (147)
  • romantiskt (252)
  • trendigt (93)
  • prisvärt (212)
  • utsikt (537)
  • Av Laura V från Seregno
    2 december 2019

    Good food and location. Very good service thanks to Silvia who gave us all info and assistance!!! Hope to see you soon!

  • Av Mike S från Salisbury
    30 november 2019

    We love going to Gilrays when in London

  • Av Jade S från Nottinghamshire
    23 november 2019

    Gorgeous restaurant, lovely staff and amazing food

  • Av Deborah M från Hampshire
    9 november 2019

    Lovely ambiance Attentive staff Set menu good value for money

  • Av Sophia C från London
    29 oktober 2019

    Had a brilliant time. A beautiful view out the window. Excellent service, one of the best I’ve had. So helpful and kind. Food was delicious. They have the best triple cut chips ever! Will definitely be visiting again!

  • Av Kate P från London
    28 oktober 2019

    The set menu is very good value for money. Lovely setting and location for the price.

  • Av Becca S från London
    28 oktober 2019

    Very good meals on the set menu. Celebrated our anniversary and gave us complimentary drink and dessert. Great food and had a wonderful evening. Even let me change to non alcoholic drinks like fresh juice.

  • Av Sandra H från Porthmadog
    26 oktober 2019

    It’s a fantastic hidden restaurant, on the Thames with breathtaking views. This was my 9th visit and everything was first class as always. Staff can’t do enough for you we had Juergen, Silvia and Stijn looking after us and they made sure everything was as it should be. Food was amazing as always and plenty of it too. They serve the best steaks that I’ve ever tasted. Can’t wait until my next visit to London as I’ll will Definitely be visiting and it will be my 10th time at this first class restaurant.

  • Av Deborah M från London
    22 oktober 2019

    Good service We booked a pre theatre offer advertised for £23 for 2 courses, the bill was presented for 3 courses and whilst we we discussing this a new bill for 2 courses was presented totalli g £83!! Even though we did order two side vegetables and glass of wine( a free glass should have been included according to the advertised offer). A bit of a rip off though the waiter was very attentive.

  • Av Josephine M från Grantham
    17 oktober 2019

    Gorgeous meal lovely staff. Great location with views over the Thames. Plus they brought my daughter a plate of two delicious desserts with Happy birthday written in chocolate as a surprise treat.

Restaurant Location Map
Gillray's Steakhouse & Bar
Westminster Bridge Road Entrance via Marriott London County Hall or Queen’s Walk, London, SE1 7PB

Nuvarande erbjudanden

  • Star Deal - 3 courses & a cocktail £28 per person
  • Free Flowing G&T Afternoon Tea £43 per person
  • Steak & chips £15 per person
  • Sunday Roast £22 per person
  • Theatre Menu - 2 courses and a glass of sparkling wine for £23
  • Christmas Day Carvery £89 per person
  • New Year’s Eve Gala Dinner - £550 per person

Liknande Restauranger

  1. The Terrace Restaurant and Bar

    The Terrace Restaurant and Bar

    Brittiskt
    (224 recensioner)
    656m
    The Terrace Restaurant and Bar
  2. GBK Waterloo

    GBK Waterloo

    Burger
    (18 recensioner)
    641m
    GBK Waterloo
  3. The Tattershall Castle

    The Tattershall Castle

    Brittiskt
    (3 recensioner)
    521m
    The Tattershall Castle
  4. Live at The Savoy

    Live at The Savoy

    Brittiskt
    (0 recensioner)
    968m
    Live at The Savoy
  5. One Twenty One Two at The Royal Horseguards
    554m
    One Twenty One Two at The Royal Horseguards