Geales - Notting Hill

(179 recensioner)
2 Farmer Street, London, W8 7SN
Fisk och Skaldjur
À la carte-meny

Topperbjudande

Free glass of bubbles

Available lunch & dinner Mon-Sun until 31 December 2019, subject to availability. A free drink on arrival when dining on the a la carte menu. Dishes from a set menu & subject to change. Includes VAT, excludes service.

Genomsnitt

Huvudrätt: 15 GBP
Genomsnittspris: 35 GBP

Öppettider

Tuesday to Thursday: 17:30 - 22:30
Friday: 12:00 - 15:30 & 17:30 - 23:00
Saturday: 12:00 - 23:00
Sunday: 12:00 - 21:30.

Beskrivning

Geales Notting Hill beskrivs som att den ”lockar fram känslor av nostalgi" av den hyllade kritikern Fay Maschler, och erbjuder utmärkt färsk fisk och skaldjur. Restaurangen etablerades 1939 och har behållit kärleksfullt restaurerade originaldetaljer som framkallar äkta brittisk charm.

Geales meny beskrivs som Londons "posh fish and chippy” och erbjuder rejäl tröstmat i en sofistikerad tappning. Perfekt grillade filéer erbjuds vid sidan av nationens favorit, torsk i krispig smet, och allt kommer från hållbara fiskbestånd. Trötta brittiska klassiker får nytt liv med moderna vändningar, så som Geales restaurangens egna fiskpaj, eller räkcocktail.

Det brittiska temat fortsätter med de klassiska desserterna på Geales Notting Hill, till exempel bröd och smör-pudding med Baileys vaniljsås, och allt sköljs ned med maskros och kardborre eller cream soda.

På den dämpade men ändå chica Geales London kompenseras blanka gråa väggar och svarta läderbänkar av glittrande antika speglar. Notting Hill Gate tunnelbanestation ligger bara 2 minuters promenad bort.

De rätter som visas på a la carte-menyer återspeglar den typ av mat som finns tillgänglig på restaurangen.

Gästrecensioner för Geales - Notting Hill
3,9
(baserat på 179 recensioner)

78%
av gästerna rekommenderar den här restaurangen

  • Mat
  • Drycker
  • Atmosfär
  • Service
  • Prisvärd
  • Läge

Rekommenderas för

  • fika (2)
  • utomhusservering (10)
  • frukost (1)
  • affärssammanhang (25)
  • barnvänlig (25)
  • middag (103)
  • underhållning (8)
  • stora sällskap (15)
  • lunch (76)
  • exklusivt (5)
  • sällskap (23)
  • romantiskt (34)
  • trendigt (9)
  • prisvärt (34)
  • utsikt (3)
  • Av Rosemary C från Bath
    8 november 2019

    It was absolutely super! We are often in London and will certainly come again to Geals.

  • Av Francesca D från London
    25 oktober 2019

    A lovely place to dine. Friendly staff and good food.

  • Av Jacqui F från Reading
    6 oktober 2019

    It was a Birthday celebration and although it's a few years since we had been to Geales it was perfect.....as usual. The staff were lovely and the food was great.

  • Av Stéphanie S från France
    4 oktober 2019

    Perfect on every aspect . Service very discret, yet considerate and courteous. Food is amazing , the lobster with brown butter was just perfect and so fresh, the crumble is delicious and the homemade custard is heavenly!!!!!!!!!!

  • Av Mark K från Holland
    28 september 2019

    We had our first traditional fish and chips dinner here. The owner recommended everything we should order, and it was delicious.

  • Av Michele H från London
    21 september 2019

    Disappointing

  • Av Bonnie C från London
    29 augusti 2019

    Friendly service and nice location, food was tasty and generous portions. Value for money for the set meals. Highly recommended.

  • Av George C från London
    24 augusti 2019

    Segregated outside smoking/ non smoking area

  • Av Lorraine S från London
    20 augusti 2019

    Disappointing, service slow and confusion as to what was available from the set menu offer! Waited just over an hour between starter and main - two of our party had the surf and turf which was luke warm - they didn't want to make a fuss as we'd waited so long ! The fish and chips were fine. The Service Charge was added to the bill which although I know is common- I feel you should be certain of your standard of service if you're going to do that !!

  • Av Jean R från CHELMSFORD
    10 augusti 2019

    A pleasant enough place to dine and the fish was very good. The staff were very pleasant and it was an enjoyable dining experience.

Restaurant Location Map
Geales - Notting Hill
2 Farmer Street, London, W8 7SN

Nuvarande erbjudanden

Liknande Restauranger

  1. Caffe Concerto - Kensington

    Caffe Concerto - Kensington

    Europeiskt
    (0 recensioner)
    816m
    Caffe Concerto - Kensington
  2. Mamounia Lounge - Knightsbridge

    Mamounia Lounge - Knightsbridge

    Mellanöstern
    (0 recensioner)
    2.4km
    Mamounia Lounge - Knightsbridge
  3. Perrier-Jouët Champagne Terrace at Harrods

    Perrier-Jouët Champagne Terrace at Harrods

    Fisk och Skaldjur
    (8 recensioner)
    2.5km
    Perrier-Jouët Champagne Terrace at Harrods
  4. The Oval Restaurant at The Wellesley

    The Oval Restaurant at The Wellesley

    Italienskt
    (450 recensioner)
    3km
    The Oval Restaurant at The Wellesley
  5. The Betterment by Jason Atherton

    The Betterment by Jason Atherton

    Brittiskt
    (2 recensioner)
    3.2km
    The Betterment by Jason Atherton