map placeholder

Frimis

Smedjegatan 17, 621 55, Visby

***** Lokala Råvaror
  •  - Gotland
Genomsnittlig
Huvudrätt: 180kr
Matkostnad: 360kr
Öppettider
Tisdag-Söndag: 17.00-01.00

Bredvid den majestätiska ruinen S:t Nicolai i centrala Visby på Gotland ligger restaurang Frimis. På den mysiga sommaröppna uteserveringen går det att avnjuta diverse rustik husmanskost från grillen eller bara ett glas öl eller vin om så önskas. Givetvis är det bara gotländska säsongsaktuella primörer av högsta kvalitet som får plats på faten.

Frimis meny har något för alla. Här går det bland annat att beställa aptitretande förrätter som harens delikatessplanka eller rökta räkor med aioli och bröd. I utbudet av varmrätter finns exempelvis helgrillad svinsida fylld med vitlök, örter och mörk ölsås samt vegetariskt tzaispett med grillade primörer och tomatpesto. Frimis har också ett rikt sortiment av diverse vin- och ölsorter att tillgå.

Frimis på Smedjegatan 17 behöver knappast någon inredning för att bli attraktiv. Här är det den avskalade anrika miljön som skapar ett rum och en atmosfär utöver det vanliga. Inom gångavstånd finns dessutom allt inom Visbys stadskärna, såsom S:ta Maria Domkyrka, DBW:s botaniska trädgård och Almedalen.

Frimis

Smedjegatan 17, 621 55, Visby

Kontakta +46 498210360
Hemsida

Se alla restauranger i Gotland

Se alla restauranger i Visby

Tyvärr så kan du inte boka Frimis online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen