Recensioner för Fem Små Hus

4.4
(baserat på 317 recensioner)
Nygränd 10, Stockholm, 111 30
317 recensioner
Sortera efter: nyaste
  • Av Anna S från Danderyd
    5 december 2019

    Mkt bra mat och service

  • Av Anna-Lena A från TJUREDA
    2 november 2019

    God mat, vänligt bemötande. Fantastisk miljö

  • Av Ruth B från Delaware, USA
    14 juli 2019

    We loved the interior. Our server was excellent as was the dinner as well had. It ws our grandson's first eating of red deer and he LOVED it. My husband and I had several of the three course options and both of them were delicious. We also availed ourselves of the wine pairings and were VERY IMPRESSED with the choices and the amounts of wines provided to us. In short, this was a very memorable part of our vacation experience and it will be talked about for a long time to come.

  • Av Johan R från Västerås
    13 april 2019

    Mottagandet var under all kritik, de hittade inte vår bokning trots att jag kunde visa bekräftelsen. Attityden var att det var vårt fel att de inte kunde hitta bokningen på en gång. Stimmigt o stökig miljö. Jag har varit där förut o varit nöjd med kommer inte tillbaka igen. Det var inte värt middag för 4500kr

  • Av Kirsi H från Espoo
    9 februari 2019

    Miljön i Fem små hus är ju mycket trivsam. Denna gång var vi litet besvikna med maten på grund av att båda förrättssoppan (hummersåppa) och huvudrätten (rödtunga) var svala. Personalen får goda poeng.

  • Av Helene L från Stockholm
    19 januari 2019

    Lokalen luktade mögel och vi frös, maten inte bra, pilgrimsmusslorna var soggy och luktade fisk, köttet gick inte att äta osv förstörde hela kvällen.

  • Av Johan Stephan L från Lerum
    16 januari 2019

    Mycket bra och trevlig miljö. Bra god mat. Suveräna erfarna duktiga servitörer.

  • Av Lene L från Norge
    4 januari 2019

    Utrolig hyggelig restaurant, hyggelig betjening og deilig mat. Litt mye molter i dessertmenyen. Ellers meget bra

  • Av Caroline O från Stockholm
    31 december 2018

    It was a very bad experience So expensive food portions very small main course very late and cold and sent back again and cold again was so hungry we ate itv

  • Av Thomas J från Stockholm
    18 december 2018

    Lite sämre nu än våra tidigare besök, vimsigare service men maten god vilket uppväger. Hörde även vid flera bord runt omkring att maten serverades kall, vilket inte uppskattas av någon gäst pga man gärna vill äta samtidigt i ett sällskap. Nåväl sämre än tidigare men trots allt ok mat.