Recensioner för Fem Små Hus

4.4
(baserat på 328 recensioner)
Nygränd 10, Stockholm, 111 30
328 recensioner
Sortera efter: nyaste
 • Av Tord H från Stockholm
  31 januari 2020

  Jättebra o trevlig personal!

 • Av Soubaia B från Stockholm
  28 januari 2020

  Mycket bra

 • Av Marie J från STOCKHOLM
  25 januari 2020

  Väldigt bra

 • Av Wiveca D från Stockholm
  24 januari 2020

  Mycket bra!

 • Av Eva J från Göteborg
  18 januari 2020

  Mycket trevlig restaurang i en mysig miljö.

 • Av Martina E från Stockholm
  1 januari 2020

  Blev inget för att det var stängt

 • Av Fröystein J från Stockholm
  31 december 2019

  En mycket välsmakande nyårsmiddag på Fem små hus. Serveringen fungerade perfekt! Vår servitör var kunnig och professionell.

 • Av Stuart C från Stockholm
  15 december 2019

  Fantastisk restaurang jag har besökt vid många speciella tillfällen. En fantastisk atmosfär som förstördes av en amerikansk servitris som inte kunde sluta prata om sig själv. Väldigt besviken.

 • Av Astrid Å från Stockholm
  12 december 2019

  Jag och en väninna var på Fem Små Hus igår. Bord var bokat sedan en tid. När vi kom till restaurangen tog det rätt lång tid innan den som tog emot oss var färdig vid datorn. Sen sa han att vi skulle följa med och få sitta vid öppna spisen. När vi kom dit drog han isär ett litet bord från ett stort, sammanhängande bord och erbjöd oss att sitta där. Jag förstod då direkt att det var inte det bordet han bokat åt oss från början. Min teori är att när han fick se att det var två "damer" som dolde sig bakom namnet så fick vi ett dåligt bord. I den öppna spisen fanns ett rött blockljus, inget mer. Det var dessutom ganska dragit. Vi beställde först varsin dry martini. Den kom ganska snabbt. Sen beställde vi varmrätt. Vi hann smutta på drinken men redan efter 3-4 minuter (uppskattningsvis) kom varmrätten. Till och med servitrisen sa att de hade det lugnt i köket så det gick fort med maten och att hon själv var förvånad. Jag upplevde det som mycket amatörmässigt att inte vänta tills vi hade hunnit ta hela drinken innan maten serverades. Vi har ätit julmiddag på Fem Små Hus i säkert 30-40 år och tyckt att det varit ett mysigt ställe. Vi har tidigare fått bra bord och inte hat anledning att klaga. Vi kommer aldrig mer att besöka Fem Små Hus och kommer inte rekommendera det till andra heller. Det var inte värt de drygt 1600 kronor det kostade.

 • Av Thommy P från Norråker
  5 december 2019

  Väldigt fin service och kort väntetid på maten som var gudomligt god. Men Lite på tallriken, det var alla fyras uppfattning.