The Market Italian

(33 recensioner)
Antonigade 8, København K, 1106
Italienskt, Internationellt, Europeiskt
À la carte-meny

Genomsnitt

Huvudrätt: 200 Dkr
Genomsnittspris: 325 Dkr

Öppettider

Mandag - Onsdag: 10.00 - 00.00
Torsdag: 10.00 - 01.00
Fredag - Lørdag: 10.00 - 02.00
Søndag: 11.30 - 00.00

Beskrivning

I køkkenet på The Market Italian fokuserer de på ekstremt gode råvarer, kombineret med den enkelhed folk kender fra den asiatiske del af restauranten og så selvfølgelig godt håndværk. De har lavet en elegant indrettet restaurant med en afslappet stemning, ligegyldigt om du besøger dem til frokost eller aften.

De rätter som visas på a la carte-menyer återspeglar den typ av mat som finns tillgänglig på restaurangen.

Gästrecensioner för The Market Italian
4,2
(baserat på 33 recensioner)

91%
av gästerna rekommenderar den här restaurangen

  • Mat
  • Drycker
  • Atmosfär
  • Service
  • Prisvärd
  • Läge

Rekommenderas för

  • fika (24)
  • utomhusservering (1)
  • affärssammanhang (1)
  • middag (20)
  • underhållning (2)
  • stora sällskap (6)
  • lunch (2)
  • exklusivt (3)
  • sällskap (4)
  • romantiskt (9)
  • trendigt (17)
  • prisvärt (13)
  • Av Charlotte O från Kastrup
    9 maj 2019

    Smuk omgivelser og super lækker mad samt vin

  • Av Maria P från Korsør
    13 januari 2019

    Vi havde en særdeles god spise oplevelse. Fantastiske lokaler, dejlig dejlig mad og vin, og kronen på værket en helt unik betjening, som man sjældent oplever. Vi kommer helt sikkert igen!!!

  • Av Niels Barfod J från København
    19 november 2018

    Havde en forretningsmiddag med 5 deltagere. Oplevede en noget sløv service, der ikke levede op til mit sidste besøg for nogle måneder siden. Menuen var også ændret og forekom langt mindre spændende og lidt kedelig i forhold til sidst.

  • Av Vibeke M från Skælskør
    24 augusti 2018

    Virkelig skøn restaurant, god stemning, og udsøgt mad og betjening. Vores tjener gav en fantastisk service - han skal have stor ros. Eneste minus var, at da "vores" tjener havde fyraften, tog ingen rigtig over efter ham resten af aftenen, og vi havde derefter stort set ingen kontakt med personalet, og blev hverken tilbudt dessert eller kaffe. Ved et bord i nærheden af os, sad et ægtepar, som tiltrak sig meget opmærksomhed fra personalet. Vi gættede på, at det måtte være nogen i ejerkredsen? De fik i hvert fald en del mere attention end os, og det grinte vi lidt af, men ærgerligt at der på den måde gøres synligt forskel på gæsterne, for det ødelægger den gode helhedsoplevelse. Men alt i alt var det en dejlig aften, og vi kommer gerne igen:)

  • Av Janne S från Helsingør
    22 maj 2018

    Fuldstændig fantastisk oplevelse. Mad, servering, vin og dessertvin var alt af bedste kvalitet og smukt anrettet uden at være KUNST, som det efterhånden er normen efter Noma?? Vi nød de veltillavede, smukt afstemte retter og gik mætte og tilfredse hjem.

  • Av Connie R från Kastrup
    18 maj 2018

    Super mad????Og meget sød og god betjening

  • Av Chrjon J från Hørsholm
    7 april 2018

    Det var en rigtig god oplevelse... fantastisk mad, betjening og atmosfære, når man sad på restaurnaten kunne man sagtens tænke sig hen på en trendy New Yorker Restaurant

  • Av L från Gentofte
    16 februari 2018

    Det var en fantastisk dejlig dag... super betjening- manglede lidt sødt til kaffen, Dejligt vi kunne få coktails i baren på the market bagefter

  • Av Jandara S från Copenhagen
    6 december 2017

    Great ambience, and multi-lingual customer service oriented staff. The flank steak, is superb. I ordered the Ceviche before and it was far better the first time, than this experience.

  • Av Maria N från Roskilde
    28 september 2017

    Lækker mad - lidt langsom betjening, men søde

Restaurant Location Map
The Market Italian
Antonigade 8, København K, 1106

Restauranger i närheten

  1. GEIST

    GEIST

    Nordiskt
    (6 recensioner)
    323m
    GEIST
  2. Sole d´Italia

    Sole d´Italia

    Italienskt
    (100 recensioner)
    328m
    Sole d´Italia
  3. Bistro Central

    Bistro Central

    Franskt
    (4 recensioner)
    142m
    Bistro Central
  4. Ristorante Trattoria Italiana

    Ristorante Trattoria Italiana

    Italienskt
    (6 recensioner)
    325m
    Ristorante Trattoria Italiana
  5. Trattoria FIAT

    Trattoria FIAT

    Italienskt
    (553 recensioner)
    295m
    Trattoria FIAT