Recensioner för El Cielo - Kungsholmen

Fleminggatan 22A, Stockholm, 112 32
3.8
(baserat på 593 recensioner)
593 recensioner
Sortera efter: nyaste
  • Av Jj B från Solna
    12 januari 2019

    Bra mat, verkligen bra service

  • Av Nenad P från Södertälje
    12 januari 2019

    Bra service och bra mat. Fin lokal

  • Av Jessica P från Stockolm
    11 januari 2019

    Very good service

  • Av Lotta E från Stockholm
    4 januari 2019

    God mat, toppen service och Stockholms trevligaste personal.

  • Av Anders 55 N från Stockholm
    21 december 2018

    Trevlig personal och mysigt läge. Vi åt tapas som var goda men VÄLDIGT snålt tilltagna portioner med tanke på priset!

  • Av Urban S från Kista
    19 december 2018

    Bra service, trevlig personal, bra bemötande de serverade oss perfekt. Lagom nivå på bakgrunds musiken,harmoniskt. Mycket bra mat, god och fint upplagd.

  • Av Jasmin P från Tyresö
    14 december 2018

    God mat, bra med puck på bordet så man enkelt kan påkalla uppmärksamhet

  • Av JK N från Stockholm
    13 december 2018

    God, fräsch mat och supertrevlig personal. Bra latinomusik, stora glas vin och en härlig atmosfär

  • Av Raphael B från Stockholm
    11 december 2018

    Booked a dinner for 2 and I do not recommend this place. The tapas were no good, the service was awful (are they doing ME a favor to serve me food??) and I had to send back my dessert as they forgot to take off a piece of plastic in it (you know it takes already soooo much time to take it out of the freezer as it is..). Couldn't eat most of what they served me and had to make myself a sandwich when I got home.. The fact that there is always a lot of people in this restaurant is beyond my understanding.

  • Av Ulla F från Stockholm
    8 december 2018

    Vi fick vad vi betalade för kan man säga. Köttbiten som presenterades väga 250 gr vägde på sin höjd strax över 100 gr. För övrigt gott m trevligt bemötande men ingen respons på bår synpunkt om köttet.