Recensioner för Eken

3.6
(baserat på 140 recensioner)
Guldgränd 8, Stockholm, 104 65
140 recensioner
Sortera efter: nyaste
  • Av Johan H från Stockholm
    7 augusti 2019

    Som vanligt mycket bra, men saknade salladsbordet liksom brödet och kaffebröd, men det kommer ju tillbaka inom kort. Prisvärt därför fem stjärnor

  • Av Johan H från Stockholm
    12 juni 2019

    Bra, vänlig personal. God mat

  • Av Rolf P från Stockholm
    16 april 2019

    Lugn miljö, god mat och fin utsikt.

  • Av Robban S från Stockholm
    20 december 2018

    Fantastisk mat, världsklass!

  • Av Ylva B från Stockholm
    11 december 2018

    Bra miljö och bord, bra inledande service. Visades vänligt och professionellt till bordet. Helt nöjd så långt. Beställde champagne av vår servitör. Den hälldes inte upp vid bordet. Det förstår jag eftersom vi fick avslagen champagne utan några bubblor. När detta påtalades möttes jag av en sur kommentar av innebörden att jag inte visste vad champagne var. Nu råkar dock champagne vara mitt specialintresse och jag besitter därför en viss kunskap om drycken. Jag insisterade på fullgod champagne, varför glasen till slut bars ut. Det dröjer ca 10 min. Tillbaka kommer ett glas med champagne från en nyöppnad flaska - helt fullgod champagne. Det andra glaset däremot var samma som bars ut. Jag hade gjort ett märke på det. Det var samma avslagna champagne som nu återigen serverades under föregivande att båda glasen var från en nyöppnad flaska. Riktigt dåligt. Beställde en räkmacka som inte heller den höll måttet för att serveras på ett Hilton hotell. Liten mängd räkor (som dessutom såg väldigt tråkiga ut) under ett berg av sallad och tomat.

  • Av Robin B från Stockholm
    30 november 2018

    Återkopplade inte på frågan i bokningen. Hade nog inte gått dit om jag om jag trott att svaret på frågan som ställdes i bokningen varit nej. Vinglade en del kring den frågan på plats. Var rätt tomt i restaurangdelen när vi var där vilket innebar att personalen var mest på annat håll när vi ville beställa. Betedde sig konstigt när två utav sju personer "bara" ville ha en kostsam förrätt istället för huvudrätt. Öl på menyn var slut.

  • Av Susanna W från Stockholm
    5 november 2018

    Som alltid snabb service och god mat. Bra när man vill sitta lite ostört och prata med sitt lunchsällskap.

  • Av Elisabeth J från Malmö
    13 oktober 2018

    Hade bokat på nätet till 16. fick inte klart för mig där att det inte serveras mat förrän kl 17. Vi åtta fick vänta länge på mat. Den var inte särskilt god, ganska smaklös.

  • Av Per H från Stockholm
    14 september 2018

    Väl omhändertagen av en förekommande personal. Fin utsikt och bra pratmiljö. Utsökt god mat.

  • Av Alexander K från Stockholm
    17 juli 2018

    Trevlig personal god mat , kommer gärna hit igen.