Stortorgskällaren

(149 recensioner)
Stortorget 7, Stockholm, 111 29
Internationellt, Grillat, Fisk och Skaldjur

Topperbjudande

40% på matnotan

Det här erbjudandet gäller från september 27, 2019 till och med december 31, 2019, i enlighet med tillgänglighet som visas i bokningsgränssnittet. Erbjudandet inkluderar ej kostnader för service men inkluderar moms.

Genomsnitt

Huvudrätt: 250 kr
Genomsnittspris: 600 kr

Öppettider

Söndag-Torsdag: 11:30-22:00
Fredag-Lördag: 11:30-01:00

Beskrivning

Vid det kullerstensbelagda och anrika Stortorget i Gamla Stans hjärta ligger restaurang Stortorgskällaren, bredvid sin systerkrog Pharmarium. Med bred vinlista och rustik inredning och finess, är det en modern tolkning av det nordiska köket.

Stortorgskällaren symboliserar rustik och finess, där inriktningen är en modern tolkning av det nordiska köket. Hand i hand med kökets kreativitet har Stortorgskällaren valt en levande vinlista med ungefär 250 olika viner. I baren blandas klassiska drinkar och cocktails i en helt egen stil med anknytning till det svenska och en djup förankring i cocktailens ursprung.

Atmosfären på Stortorgskällaren vid Stortorget 7 är både gemytlig och välkomnande. Hit går det att ta sig på en knapp minut från Gamla Stans tunnelbana och strax intill ligger en mängd klassiska sevärdheter såsom Sveriges riksdag, Kungliga slottet och Storkyrkan. Lite längre bort finner du även Södermalm och Skeppsholmen.

Gästrecensioner för Stortorgskällaren
4,1
(baserat på 149 recensioner)

88%
av gästerna rekommenderar den här restaurangen

  • Mat
  • Drycker
  • Atmosfär
  • Service
  • Prisvärd
  • Läge

Rekommenderas för

  • fika (1)
  • utomhusservering (18)
  • affärssammanhang (37)
  • barnvänlig (5)
  • middag (135)
  • underhållning (2)
  • stora sällskap (21)
  • lunch (15)
  • exklusivt (27)
  • sällskap (80)
  • romantiskt (77)
  • trendigt (21)
  • prisvärt (45)
  • utsikt (12)
  • Av Rasmus B från Stockholm
    28 september 2019

    Supermysigt ställe med jättetrevlig personal och god mat, åt moules frittes som var kanonbra.

  • Av Lars B från Stockholm
    3 maj 2019

    Bra mat och trevlig miljö

  • Av Anna L från Stockholm
    30 april 2019

    Vi fick god valuta för erbjudandemeny med 2 rätter för 295. God sotad lax till förrätt och rensadel och oxfilé till huvudrätt. Bra service. Dock rejält höga a la cartepriser.

  • Av Eva H från Stockholm
    27 april 2019

    Vi fick ett varmt och välkomnande bemötande och fick ett mysigt bord. Vår servitör var omtänksam och hjälpsam och lät oss smaka olika viner som kunde passa till maten. Förrätterna var underbara, smakrika och lagom stora. Två varmrätter var tyvärr rätt trista, medan de två andra var bättre. Den vegetariska serverades enligt gästens personliga önskemål.

  • Av Lennart S från Sollentuna
    22 april 2019

    Schüsst place mitt i smeten

  • Av Elisabeth L från Stockholm
    5 april 2019

    God mat och mycket bra service. Mysig lokal. Portionerna är dock alldeles för små, vi blev inte mätta. Hade portionerna varit större hade betyget blivit högre.

  • Av Bert-Olof P från Stockholm
    6 mars 2019

    En mysig restaurang med vällagad mat och trevlig personal

  • Av Pia C från Stockholm
    2 mars 2019

    Mysigt! Bra ställe att ta med familj eller vänner

  • Av Annie S från Lund
    2 mars 2019

    Mysig lokal. Vänlig personal. Använde erbjudande om -40% på matnotan vilket gjorde besöket mycket prisvärt. God vällagad mat. Dock serverades mörkt kött med mörk sås på mörk tallrik. Lite synd. Mycket läcker chokladkoladessert. Dyrt kaffe.

  • Av Rasmus L från Stockholm
    22 februari 2019

    Maten var godkänd men inte mycket mer än så. Ganska smaklöst och relativt dyra rätter. Servicen var ok och personalen kändes opersonlig.

Restaurant Location Map
Stortorgskällaren
Stortorget 7, Stockholm, 111 29
Telefon: +46 8105533

Nuvarande erbjudanden

  • 40% på matnotan

Restauranger i närheten

  1. Svinet

    Svinet

    Grillat
    (27 recensioner)
    177m
    Svinet
  2. Mälardrottningen Hotell & Restaurang

    Mälardrottningen Hotell & Restaurang

    Svenskt
    (121 recensioner)
    439m
    Mälardrottningen Hotell & Restaurang
  3. Bino

    Bino

    Internationellt
    (2 recensioner)
    976m
    Bino
  4. De svarta fåren

    De svarta fåren

    Internationellt
    (20 recensioner)
    39m
    De svarta fåren
  5. The Market

    The Market

    Internationellt
    (90 recensioner)
    928m
    The Market