Recensioner för Dryck & Mat

4.8
(baserat på 175 recensioner)
Olof Palmes plats 2, Uppsala, 753 21
175 recensioner
Sortera efter: nyaste
  • Av Gustaf L från Uppsala
    4 mars 2020

    .

  • Av Margareta S från Uppsala
    1 mars 2020

    Trevligt ställe utan hög musik vänlig personal m bra service Goda förrätter ( havskräfta o råbiff) o goda viner Tyvärr var Puttipannan överstekt, vilket 4 av mina gäster beställde o klagade på att alla olika köttsorterna därför inte kom fram smakmässigt, utan smakade likadant o lätt bränt Detta gjorde mig som värd besviken, då jag hört så mycket gott om krogen, förberett kvällen sen länge Det var första gången vi alla var där för att fira en 80- årsdag m gäster från Sthm och Västerås Jag bor numer perfekt till för att ta emot tåggäster för en drink o sedan gå över gatan o bjuda på middag hos er på D&M Så hoppas jag har bättre tur med menyn om det blir ett annat tillfälle Vänligen Margareta Swenson margareta.swenson@gmail.com

  • Av Lisa L från Uppsala
    29 februari 2020

    Great location. Excellent food. Dont drink alcohol and two of the three virgin drinks was great and yummie!

  • Av Olle P från UPPSALA
    28 februari 2020

    Mycket goda viner och god mat. Trevlig miljö och trevligt bemötande

  • Av Laila F från Uppsala
    22 februari 2020

    Jättegod mat o dryck och utmärkt service.

  • Av Johanna W från Uppsala
    20 februari 2020

    Fantastisk service och mat! För att inte tala om hur bra de är på att matcha vinerna till maten.

  • Av Ylva F från Uppsala
    16 februari 2020

    Everything was fine. As there is a lot of space between the tables, there was not any noise from the neighbours. I also like the fact that you can order half a glass of wine. And the food was good, all of it. But, the name of the restaurant outside of the building would make it easier to find the place.

  • Av Erika S från Malung
    15 februari 2020

    En fantastisk upplevelse! Mycket god mat och dryck och personal med intresse och kunnande!

  • Av Fredrik S från Uppsala
    15 februari 2020

    En av de bästa efterrätterna som jag ätit på resturang de senaste 15 åren. Mycket välkomponerad där maten och vinet jobbar superbt bra ihop. Mycket kunnig personal som även kan lägga ut texten ytterligare om man frågar.

  • Av Jonas H från Uppsala
    12 februari 2020

    A Great experience as usual. The best restaurant in Uppsala.