map placeholder

Drottninghof

Drottninggatan 67, 111 36, Stockholm

(((() Grillat
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
Genomsnittlig
Huvudrätt: 230kr
Matkostnad: 450kr
Öppettider
Måndag - Fredag: 11.00 - 00.00
Lördag - Söndag: 12.00 - 00.00

Trevlig bemötande av personalen.
Snabb service. Trevligt ställe.
Har ätit både lunch och middag här flera ggr. Så jag rekommenderar denna restaurang. Man kan sänka musiken lite.

Anett 29 maj 2018
från Leksand

Visa alla 203 recensioner

Drottninghof Grill & Bar erbjuder klassiskt svenska matupplevelser mitt i centrala Stockholm. Här blandar köket det enkla med det raffinerade, för att skapa rätter för allas smak och plånbok.

För Drottninghof i Stockholm är det en självklarhet att råvarorna är färska och av bästa kvalitet, och dessa tillagas omsorgsfullt till perfektion. Här finns både kött- och fiskrätter, så som svensk plankstek, torskrygg, burgare och köttbullar med tillbehör. Typiskt svenska köttsorter – exempelvis älg – utgör ofta del av menyn, och det finns även skaldjursrätter samt matiga pastarätter. Varje dag kan du även beställa in Dagens Tips – olika varmrätter med fasta priser.

Med sin moderna bar och centrala belägenhet vid Hötorget är Drottninghof ett ypperligt val för en after work. Alla vardagseftermiddagar serveras öl och vin till specialpriser av trevlig personal som gör allt för att du ska känna dig som hemma.

Drottninghof Grill & Bar i Stockholm hittar du på Drottninggatan 67, endast 3 minuters gångväg från Hötoget tunnelbana och ett stenkast från huvudstadens mest populära shoppingstråk.

Drottninghof

Drottninggatan 67, 111 36, Stockholm

Kontakta +46 8227522
Hemsida

Gör en reservation

Se alla restauranger i Stockholm

Se alla restauranger i Innerstan

Kundbetyg för Drottninghof

4.3 (((() (baserat på 203 recensioner)
98% matgäster rekommenderar denna restaurang
  • Mat (((()
  • Värde (((()
  • Atmosfär ((((*
  • Plats (((()
  • Service (((()
  • Drycker ((((*

Rekommenderas för

  • middag (186)
  • prisvärt (135)
  • sällskap (106)
  • lunch (61)
  • romantiskt (44)
  • stora sällskap (35)
  • utomhusservering (29)
  • affärssammanhang (16)
  • exklusivt (14)
  • barnvänlig (12)
  • trendigt (10)
  • utsikt (10)
  • fika (1)
  • ((((* 30 april 2018 av Anders från Stockholm

    Mycket bra service, trevlig personal, mycket folk, god mat

  • ((((( 17 april 2018 av Lena från Stockholm

    Otroligt trevlig servitris som serverade oss. Bra mat och dryck. Tack för allt.

  • ((((* 16 april 2018 av Jimmy från Stockholm

    God mat, bra service och mysig atmosfär

  • ((((* 9 april 2018 av Åse från Västerås

    God mat och trevlig personal som är måna om gästernas välbefinnande.

  • (((** 2 april 2018 av Lotta från Stockholm

    Vi käkade plankstek och det var jättegott! En stor besvikelse var att vi beställde whiskyn Oban till kaffet och fick någon skit-whisky. Vi klagade förstås på detta och fick den utbytt till riktig Oban. Förstår dock inte varför ni häller i skitwhisky i glasen. Är det för att blåsa oss? Trodde ni inte att vi skulle känna skillnaden? Detta drar ner omdömet betydligt och något vi reda berättat för vänner och bekanta. Ni får gärna förklara detta för oss 0703633527/Lotta

  • ((((* 2 april 2018 av Eva från Västerås

    Trevlig o positiv personal som fick oss att trivas mycket bra

  • ((((( 20 mars 2018 av Kenth från Västerås

    Mycket god förrätt samt huvudrätt.
    Toast Skagen samt Black and White.
    Snabb och trevlig service.

  • ((((* 6 mars 2018 av Sandra från Björklinge

    Bra mat, bra service! Trevlig personal, ett bra ställe helt enkelt!

  • ((((* 19 februari 2018 av Lars från Järvsö

    Synd att man inte serverar svenskt kött

  • ((((* 12 februari 2018 av Natalija från Sundbyberg

    As someone who likes to visit restaurants and write reviews, can say that I eat in this restaurant at least twice time per month and can recommend to everyone who is trying to live a healthy lifestyle, but do note have time to prepare great food at home. No matter do you need quick lunch, dinner with friends, or for special occasion, tasty, freshly cooked food is value for the money. Good location, ambience- relaxed and unhurried atmosphere and staff in general always give enjoyable dinning experience.

Nästan klar! Vänligen fyll i dina uppgifter

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Dina kontaktuppgifter

  • Namn:
  • Email:
  • Telefon:
Ändra
* Obligatoriskt
Ange ditt förnamn
Ange ditt efternamn
Ange en giltig email
Ange ditt telefonnummer

Maila mig de senaste erbjudanderna från

Genom att slutföra denna bokning accepterar du Bookatables sekretesspolicy och de villkor som är associerade med dessa.

Bokning

Bokning bekräftad

En bekräftelse har skickats till beth.thomas@bookatable.com

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Restaurangdetaljer

Boka denna restaurang igen Stäng och återvänd till restaurangen

Ledsen!

Ett fel uppstod när din sökning skulle slutföras
Detta bord är inte längre tillgängligt eller kan inte bokas vid denna tidpunkt. Vänligen sök efter ett nytt bord.

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen