Recensioner för Döden i Grytan

3.9
(baserat på 92 recensioner)
Norrtullsgatan 61, Stockholm, 11345
91 recensioner
Sortera efter: nyaste
  • Av Mauritz M från Piteå
    15 oktober 2019

    Firade sonen John på hans födelsedag. Intressant matsedel, perfekt tillagning, personlig service

  • Av Elin E från Stockholm
    12 oktober 2019

    Väldigt högs priser .

  • Av Ulrika S från Stockholm
    11 oktober 2019

    En trevlig kväll, som vanligt på Döden i Grytan. Lite hög volym på musiken bara, annars finfint!

  • Av Marie-louise B från Stockholm
    5 oktober 2019

    Trevlig stämning och god mat, dock inte lika bra kvalité på maten som jag minns det för några år sedan. Servitören kändes mycket stressad och gav ett lite jäktigt intryck, hen hade inte heller tid att se om vi behövde hjälp så vi fick vifta till hens uppmärksamhet ett par ggr. Jag tog Carbonara och saknade salt och mer krydda samt för lite bacon, min mamma åt lammkotletter och va mycket nöjd. Plus för att vi fick ordentligt uppfyllt i glasen, inget snålande vilket uppskattades när vi önskade dela på sista glaset vin :)

  • Av Aline P från Stockholm
    25 september 2019

    Maten var bland den bästa italienska mat jag har ätit! Underbar mat och service!

  • Av Fredrik C från Stockholm
    21 september 2019

    God mat och trevlig personal som anstränger sig för att upplevelsen ska bli så bra som möjligt.

  • Av Viktor P från Kungsbacka
    20 september 2019

    Fantastisk mat och service, som vanligt!

  • Av Victoria B från Stockholm
    20 september 2019

    Bra service! Känns rustikt och personalen kunde mycket om råvarorna som serverades! Maten i sig var ganska god!

  • Av Marie T från Stockholm
    16 september 2019

    Bra början men sämre senare på kvällen. dålig koll på menyn. Frågade inte om mer dricka. Lammet mycket gott m råstekt rosmarinpotatis men som mer verkade som fritterade potatispengar. Fin och mysig interiör.

  • Av Liselott N från Stockholm
    14 september 2019

    Väldigt bra mat och service. Trevlig atmosfär.