map placeholder

Dirty Chrismas på Colosseum

Arenavägen 75, 121 77, Stockholm

***** Crossover
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
Genomsnittlig
Huvudrätt: 0kr
Matkostnad: 695kr
Öppettider
18:30

Önskas en annorlunda julbordsupplevelse har Dirty Christmas på Colosseum allt du letar efter och lite till. Här erbjuds trerätters julmiddag med en särpräglad twist – och underhållning i form av artistisk dans, vokalister och saxofonister. Feststämningen höjs med kvällens gång – som avslutas med klubbnatt i samma livliga lokal!

Njut av en mousserande välkomstdrink vid ankomsten, och sätt dig till bords med upptill 600 matgäster i feststämt humör. Här får ni en trerätters middag signerad Ahlbom-koncernen, som även står bakom krogar som Bistro Rigoletto och Solidaritet. Middagen hos Dirty Christmas övergår sedan i en mycket uppskattad fest, med underhållningsinslag i form av dans och spelningar – som avslutas med dansant klubbnatt på Colosseum till stängning. Entré till nattklubben ingår självklart i priset, liksom övrig underhållning.

Ge ditt julfirande en extra festlig guldkant och ta del av Dirty Christmas i Stockholm, som bjuder på ett kärt återseende efter sin succédebut förra året. Dirty Christmas Colosseum hittar du vägg i vägg med Globen Stockholm, 6 minuters gångväg från Globens tunnelbana.

Dirty Chrismas på Colosseum

Arenavägen 75, 121 77, Stockholm

Kontakta +46 86600499
Hemsida

Se alla restauranger i Stockholm

Se alla restauranger i Enskede

Tyvärr så kan du inte boka Dirty Chrismas på Colosseum online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen