map placeholder

Cube Stuttgart

Kleiner Schlossplatz 1, 70173, Stuttgart

(((() Others
  • Cube Stuttgart - Stuttgart
  •  - Stuttgart
  • Cube Stuttgart - Stuttgart
  •  - Stuttgart
  •  - Stuttgart
  •  - Stuttgart
  •  - Stuttgart
  •  - Stuttgart
  •  - Stuttgart
  •  - Stuttgart
  •  - Stuttgart
  •  - Stuttgart
  • Cube Stuttgart - Stuttgart
  •  - Stuttgart
  • Cube Stuttgart - Stuttgart
  • Cube Stuttgart - Stuttgart
  • Cube Stuttgart - Stuttgart
Genomsnittlig
Huvudrätt: 0€
Matkostnad: 0€
Öppettider
Montag bis Sonntag: 11:45 - 16:45 Uhr & 17:45 - 24:00 Uhr

Perfect! Danke!

Yulia 30 maj 2019
från Berlin

Visa alla 983 recensioner

Glass on all sides and a fantastic view of Stuttgart's city centre. The minimalist interior created by veteran designer Heinz Witthöft creates the impression of urban largesse. The restaurant staff have a professional approach and a clear vision: deliver a new dining experience! The chef Michael Bahn puts this vision into practice in the kitchen. The menu offers a fragrant Pacific Rim Cuisine.

Cube Stuttgart

Kleiner Schlossplatz 1, 70173, Stuttgart

Kontakta +49 7112804441
Hemsida

Gör en reservation

Se alla restauranger i Stuttgart

Se alla restauranger i Centrala Stuttgart

Kundbetyg för Cube Stuttgart

4.4 (((() (baserat på 983 recensioner)
92% matgäster rekommenderar denna restaurang
  • Mat (((()
  • Värde ((((*
  • Atmosfär (((()
  • Plats (((((
  • Service (((()
  • Drycker (((()

Rekommenderas för

  • utsikt (855)
  • middag (819)
  • affärssammanhang (593)
  • exklusivt (461)
  • romantiskt (441)
  • trendigt (431)
  • lunch (363)
  • sällskap (151)
  • stora sällskap (96)
  • underhållning (81)
  • fika (66)
  • frukost (27)
  • prisvärt (22)
  • barnvänlig (17)
  • utomhusservering (14)
  • ((((* 10 juli 2018 av Sebastian från Ludwigsburg

    Vielen Dank für den schönen Abend

  • ((((( 9 juli 2018 av Joana från Lisboa

    Great dinner

  • ((((( 7 juli 2018 av Danijela från Böblingen

    In Ihrem Restaurant fühlt man sich einfach wohl, alles passt perfekt! Weiter so, ich gebe Ihnen ein großes Lob! Gerne besuche ich immer wieder..

  • ((*** 3 juli 2018 av Sven från Stuttgart

    Ohne Klimaanlage ist es an einem heißen Tag mit Sonnenschein im Restaurant zu heiß zum Essen.
    Beim erhobenen Anspruch an die Küche und den Preisen ist das m. E. inakzeptabel.

  • ((((( 3 juli 2018 av Timo från Kornwestheim

    Sehr leckeres Essen und guter Service.

  • ((((* 30 juni 2018 av Larissa från Stuttgart

    Super! Toller Besuch! Ich werde gerne wiederkommen.
    Nur schade, dass wir erst dort erfahren haben, dass das Restaurant wegen einer Feier früher schließt. Letztlich hat aber alles gut geklappt.

  • ((((* 28 juni 2018 av Alexander från Esslingen

    Gutes Essen, die Musik ist etwas zu laut, fantastische Lage

  • ((*** 27 juni 2018 av Daniel från Stuttgart

    I reserved a table at Cube as a graduation gift to my son. The ambience and views are great. The staff is very friendly and attentive. The food is perfectly prepared and the presentation is beautiful. The food is high quality and delicious but not worth the premium prices charged in my opinion. Additionally, the drink prices are way over inflated! We paid something like 8€ for a 0.75L bottle of Teinacher water which costs them less than 1€. A 0.33L glass of Stuttgarter Hofbrau costs about 4€. I also need to mention the fact that although our reservation was at 9 p.m. the tempetature inside the restaurant was at least 37°C (100°F in June) and that is no exaggeration!!! The hostess was going around to each table and giving out folding handheld fans. Everyone was profusely sweating. They should have given free water to everyone instead of charging 8€ per bottle! Check the prices for yourself on their website although I don't remenber seeing their drink menu online. If you're okay with the prices then maybe visit in January or after midnight when it's not so hot.

  • ((((( 25 juni 2018 av Daniela från Stuttgart

    Danke für den tollen Service und die Kulanz, dass mein Gutschein nicht verfallen ist Komme gerne wieder.

  • ((((* 22 juni 2018 av Markus från Stuttgart

    Essen sehr gut, Service auch sehr gut, was aber gar nicht ging: KEINE KLIMA im Restaurant, meine Geschäftspartner waren am Tag davor ebenfalls da und haben geschwitzt, und wir haben auch sehr schwitzen müssen. Ein Fächer hilft da wenig...

Nästan klar! Vänligen fyll i dina uppgifter

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Dina kontaktuppgifter

  • Namn:
  • Email:
  • Telefon:
Ändra
* Obligatoriskt
Ange ditt förnamn
Ange ditt efternamn
Ange en giltig email
Ange ditt telefonnummer

Maila mig de senaste erbjudanderna från

Genom att slutföra denna bokning accepterar du Bookatables sekretesspolicy och de villkor som är associerade med dessa.

Bokning

Bokning bekräftad

En bekräftelse har skickats till beth.thomas@bookatable.com

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Restaurangdetaljer

Boka denna restaurang igen Stäng och återvänd till restaurangen

Ledsen!

Ett fel uppstod när din sökning skulle slutföras
Detta bord är inte längre tillgängligt eller kan inte bokas vid denna tidpunkt. Vänligen sök efter ett nytt bord.

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen