Recensioner för Häringe Slott

4.2
(baserat på 12 recensioner)
HÄRINGE SLOTT, Västerhaninge, 137 91
12 recensioner
Sortera efter: nyaste
 • Av Marika D från Stockholm
  21 april 2019

  Jätte trevligt och gott

 • Av Catarina H från Stockholm
  8 juli 2017

  God mat snyggt upplagd och bra service i genuin slottsmiljö.

 • Av Elisabeth E från Stockholm
  8 juli 2016

  Mycket bra service. Dyrt.

 • Av Kia J från Stockholm
  21 februari 2016

  Älskar miljön där det anrika slottsliga blandas upp med modern fotokonst och skön musik. God mat, härlig afternoon tea. Miljön kring slottet inbjuder till sköna promenader, bad och bastu under säsong. Poolen är en pärla en fin sommardag. Fina hotellrum. Möjlighet att ta med fyrbenta vänner, även hundfria utrymmen.En pärla!

 • Av Stephanie O från Stockholm
  12 februari 2016

  Otrolig miljö, slottsmiljön är så mycket mer än det vanliga på Häringe. Maten var helt underbar och generösa portioner, personalen var bra utbildade, enda minuset är att när vi fick notan kom chocken med en öl 33 cl kostade 90 kr som vanligtvis ligger på max 30 kr. Så kolla priserna innan ni beställer.

 • Av Linda G från Åkersberga
  27 december 2015

  Fint slott från början, dock omgjort med modernare målningar istället för de original som fanns upphängda under tidigare besök. Trevligt Afternoon tea, men varför alla ska ta med sina hundar in förstår jag inte? OM de ska följa med kanske man kan ha ett rum för alla hundägare och vi andra som har allergi, inte vill ha en hund som går förbi och nosar på teet eller ska vifta svansen I brickan med godsaker eller skälla på någon annan hund som går förbi med jämna mellanrum kan få besparas. Det finns många ställen som är barnfria men tydligen inte hundfria?

 • Av Sia M från Stockholm
  29 oktober 2015

  Mycket bra service!

 • Av Elisabeth N E från Stockholm
  25 maj 2014

  Vi blev vänligt bemötta i receptionen och fick själva välja bord för vårt eftermiddagste. Det är ett vackert ställe med mycket brokig inredning och man kan även spela biljard och schack där. Eftermiddagsteet var bra, men inte som i England eftersom clotted cream, rätt typ av scones och riktig lemon curd saknades på fatet. När vi skulle betala fick vi själva leta upp någon som kunde ta betalt, så de hade tur att vi ville göra rätt för oss.

 • Av Vesna L från Stockholm
  11 januari 2014

  Fantastisk och personlig service!

 • Av Britt-marie S från Stockholm
  29 december 2013

  Utsökt Afternoontea. Jättegott! Jättetrevlig personal. Spännande och historisk miljö! Som att vara en del av Sveriges historia! Vackra omgivningar!