Brasa Churrascaria

(244 recensioner)
Odinsgatan 11, Göteborg, 411 03
Brasilianskt, Karibiskt, Internationellt
À la carte-meny

Topperbjudande

Krogveckan 2020: 2 rätter för 300 kr per person

Erbjudandet gäller 24 januari - 9 februari 2020 och avser rätter från en förbestämd meny med reservation för ändringar. Erbjudandet gäller enbart via Bookatable och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Öppettider

Måndag - Fredag 11:00 - 14:00 Onsdag - Lördag 17:00 - 00:00

Beskrivning

Brasa Churrascaria i Göteborg serverar grillspett som trancheras direkt på tallriken. Traditionellt, med hjälp av en skiva signalerar gästerna ”mer kött” med den gröna sidan, och ”stopp” eller ”gör ett uppehåll” med den röda.

På Brasa Churrascarias meny finns olika typer av kött och kyckling som grillas över en öppen eld och serveras av erfarna passadores. Tillbehör plockas från en separat buffé med ett stort antal sallader och traditionella varmrätter. I brödkorgarna finns det hembakat bröd och ostbollar, samt även specialiteter som chips av Blå Kongo-potatis och gulbetor. Efter maten serverar Brasa hemlagade desserter.

Vinlistan på Brasa erbjuder ett utbud av nya-världen viner som är anpassade till rätterna. Inredningen på restaurang Brasa går i jordfärger och på väggarna hittas rustika hyllor med vin. I högtalarna spelas som oftast brasiliansk musik.

Brasa Churrascaria ligger på 2 minuters promenad från Centralstationen och Nils Ericson Terminalen.

De rätter som visas på a la carte-menyer återspeglar den typ av mat som finns tillgänglig på restaurangen.

Gästrecensioner för Brasa Churrascaria
4,4
(baserat på 244 recensioner)

95%
av gästerna rekommenderar den här restaurangen

  • Mat
  • Drycker
  • Atmosfär
  • Service
  • Prisvärd
  • Läge

Rekommenderas för

  • utomhusservering (4)
  • affärssammanhang (75)
  • barnvänlig (24)
  • middag (215)
  • underhållning (16)
  • stora sällskap (121)
  • lunch (18)
  • exklusivt (56)
  • sällskap (148)
  • romantiskt (82)
  • trendigt (44)
  • prisvärt (71)
  • utsikt (1)
  • Av Robert F från Dals Rostock
    4 januari 2020

    Trevlig personal, gudomlig mat

  • Av Kaj F från Moss
    18 december 2019

    Fantastisk mat, fantastisk personale, genuine og en super opplevelse. Beste churrascariaen i Skandinavia

  • Av Adriana M från Göteborg
    14 december 2019

    Underbar mat och bra service. Jag rekommenderar verkligen!!!

  • Av Anna L från Gbg
    13 december 2019

    Jag och mitt sällskap valde en kötträtt samt en fiskrätt. Köttet var gudomligt gott man blev mätt, fettkappan smälte i munnen och var till mycket gott nöje. Likaså var fisken riktigt bra tillagad och hela rätten flöt ihop till en bra smakupplevelse. Det enda underliga var att en av servitriserna ”tog” på en av sällskapets axlar under ett tillfälle av middagen, vilken gav en lite inkräktande känsla på ”personal space”. Överlag är man där för att äta i gott sällskap och man får en bra smakupplevelse för prisvärt kött/fisk.

  • Av Cajsa H från Göteborg
    23 november 2019

    Varit här flera gånger och kommer gå hit igen! Mycket god mat, älskar att de kommer ut med maten i olika omgångar, ett roligt och personligt upplägg. trevlig personal, men lite underligt att behöva prata engelska vid beställning. Älskar caipirinha så tänkte att det borde vara ett perfekt ställe att beställa det på, blev rätt besviken när den smakade sockerlag och lime... inte riktigt som jag förväntade mig, och nästa gång håller jag min nog till vin eller öl.

  • Av Alan A från Göteborg
    23 november 2019

    Bra service god mat????

  • Av Helena C från Västra Frölunda
    22 november 2019

    Vällagad och god mat

  • Av Kevin P från Göteborg
    16 november 2019

    Servicen var under all kritik. Kocken talar varken svenska eller engelska så man fick inte svar på sina frågor.

  • Av Mattias H från Göteborg
    15 november 2019

    Toppen!

  • Av Annika B från Göteborg
    9 november 2019

    Gott, trevligt och härlig personal

Restaurant Location Map
Brasa Churrascaria
Odinsgatan 11, Göteborg, 411 03

Nuvarande erbjudanden

Liknande Restauranger

  1. La Gondola Trattoria

    La Gondola Trattoria

    Italienskt
    (198 recensioner)
    871m
    La Gondola Trattoria
  2. Kungsportshuset Matbar

    Kungsportshuset Matbar

    Nordiskt
    (144 recensioner)
    677m
    Kungsportshuset Matbar
  3. SAK

    SAK

    Amerikanskt
    (34 recensioner)
    832m
    SAK
  4. HAK

    HAK

    Internationellt
    (12 recensioner)
    580m
    HAK
  5. The Golden Days

    The Golden Days

    Svenskt
    (15 recensioner)
    820m
    The Golden Days