Tävla och vinn middag för två hos Beirut Bistro!

Nu har du chansen att vinna en middag för två personer hos Beirut Bistro, en gemytlig libanesisk restaurang på Hornsbergs strand i Stockholm. Här kan du njuta av ett smörgåsbord av libanesiska meze, smakrika och kryddiga smårätter. Restaurangen bjuder på utsikt över Ulvsundasjön och är inredd på modernt libanesiskt vis.

Delta i tävlingen för att få chansen uppleva restaurangen tillsammans med en vän och njuta av härliga libanesiska meze! Vinnaren får tillsammans med +1 avnjuta en meny med 14 kalla & varma meze samt dessert till ett totalt värde av 640 kr.

Beirut Bistro

Smakprov från Beirut Bistros mezemeny

Labneh
Libanesisk kryddad yoghurt & oliver

Warak inab
Vegetariska vinbladsdolmar

Tabbouli
Finhackad bladpersilja, tomat, lök, citron & bulgur

Batata Bel Kozbara
Friterad klyftpotatis med vitlök, olivolja, chili & färsk koriander

Falafel
Friterad kikärts-och bönröra & sesamsås

Fatayer 
Spenatpiroger

Jowaneh Michvie
Marinerade grillade kycklingvingar

 

14 Comments

Cina Jelleryd

En drömmiddag med min man och att få avnjuta en Libanesisk middag. Att dessutom få uppleva den fantastiska utsikten

Reply
Jacky Lee

Hej Book a table,
Jag vill vinna denna tävling för att jag tog min nuvarande flickvän till på för första dejt och skulle gärna vilja återuppleva denna stund.

Med Vänliga Hälsningar

Jacky

Reply
Peter Norling

Skulle gärna bjuda ut min tjej på en trevlig middag, verkar vara ett trevligt ställe. Vi är väldigt mat intresserade bägge två.

Reply
Kristina

To(2) be or not to(2) be….Beirut Bistro (BB). En pärla vid vattenkanten som glänser om jag tar med min man på en mezemeny

Reply
Ingela Hegestrand

Att få pröva 14 olika rätter
på Beiruts Bistro
med någon jag värdesätter
ger livet guldkant och höjer livsglädjen markant!

Reply
Ingela Hegestrand

Att få pröva 14 olika rätter
på Beiruts Bistro
med någon jag verkligen värdesätter sätter på livet guldkant och
höjer livsglädjen markant!

Reply
Marianne Karlsson

Jag älskar miljön och skulle bli jätteglad att få sitta där och äta lyxig mat tillsammans med någon mysig person.

Reply
Marléne Hallberg

Jag skulle vilja bjuda ut min fästman för att han älskar libanesiskt och för att jag älskar honom och hur han stöttar mig när jag har det tufft. ❤️

Reply
Satu

Hej! Då håller vi tummarna för en vinst, en smakrik kväll på Beirut Bistromed underbart ljuvliga libanesiska mezes, med min (halvsyriska) tonårsdotter och hennes vänner för att fira hennes födelsedag.

Reply
Yvonne Nilsson

Småbarnsföräldrapar i stort behov utav att få pausa från städning, tvätt och spis – en fantastisk middag för två på Beirut Bistro vore då ett härligt och välbehövligt middagspris och ett minne för livet givetvis!

Reply
Ellinor Svärd

Skulle bli så glad om jag vann en Meze middag på Beirut Bistro ♡! Då skulle jag bjuda med min fina vännina Helena som jag skall besöka Stockholm ihop med om 2 veckor då vi skall se på 2 musikaler 🙂

Reply
ewa

Min man blev sjuk när vi skulle göra en rundresa i Libanon. Jag skulle vilja låta honom ta del av det fantastiska Libanesiska köket som jag fick stifta bekantskap med och kom att älska. Dofterna, smakerna och de goda vinerna är svåra att återge i ord och den kulinariska upplevelsen av Landets delikatesser är en upplevelse. Vi skulle bli jätteglada om vi får möjlighet att besöka restaurang Beiruts Bistro vars renomme`garanterar att vi inte blir besvikna

Reply
Hugo Johannisson

Hej, har hört så mycket gott om er och jag skulle gärna vilja överraska min sambo som fyller år snart med en god middag!
Med vänlig hälsning Hugo

Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please enter your comment

* Please enter your name