Vinn boken: Michelin Nordic Guide 2017

Den 22 februari presenterades de restauranger i Norden som blivit tilldelade Michelin-stjärnor. I och med det tävlar vi nu ut 10 exemplar av boken Michelin Nordic Guide 2017! Tio vinnare kommer väljas slumpmässigt från alla bidrag, där varje enskild vinnare vinner ett exemplar av Michelin Nordic Guide 2017. För att vara med och tävla, läs noga igenom tävlingsreglerna och fyll i nedan. Ju fler tävlingsbidrag du fyller i desto bättre!

Vinn Michelin Nordic Guide 2017

Vad är Guide Michelin?

Guide Michelin är en årlig hotell- och restaurangguide, som kartlägger världens bästa ställen att äta. Som en av världens mest betrodda auktoritet när det kommer till att äta ute, är upplagorna av den berömda röda guiden i fickformat publicerad i länder över hela världen. Men det handlar inte bara om stjärnmärkta restauranger, som faktiskt utgör en väldigt liten procent av restaurangerna i guiden. Resterande del utgörs av utvalda restauranger, varav en del har besökts av inspektörer, för att förbättra upplevelsen av en resa.

About Julia Lyberg

Glutenfri foodie som ständigt är på jakt efter nya spännande restauranger i Stockholm. Experimenterar ofta hemma i köket och har en förkärlek till ”grön” mat. Hon äter gärna lunch på Miss Clara, middag på Hillenberg och avslutar kvällen med ett glas merlot på Penny & Bill. På helgerna uppskattar Julia att ha middagsbjudningar, spana på inredning, njuta av solen och yoga.

4 Comments

Anita Mellberg Tolmunen

Några av de bästa middagar jag ätit i mitt liv har varit på Guide Michelin krogar. Dessutom överkomligt!

Reply
Hans Ryning

Besökte 108 Köpenhamn fjärde dagen de hade öppet, låg med båten i Christianshavns kanal. Instämmer med juryn. Så också med Sture Malmö, somjag besökte 10 feb 2017. Villken timing att besöka två nya stjärnkrogar före utmärkelsen

Reply
tomas.roovete@dnb.se

Bookatable är vägen till en lyckad kväll med god mat och god dryck i goda vänners lag.

Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please enter your comment

* Please enter your name