Vinn avsmakningsmeny hos Mr Voon, värde 1100 kr

Mr Voon

Mr Voon

Nu är det inte långt kvar innan Mr Voon slår upp portarna och välkomnar dig in till en unik restaurangupplevelse i Stockholm. Restaurangen hämtar sin inspiration från hela Asien och har ett öppet kök som består av olika grillstationer, rotisserie, tempurastation och en raw bar. Och deras stora bar med fokus på sake och cocktails ska vi inte glömma. Mellan torsdagar och lördagar bjussar de dessutom på flertalet musikevenemang i form av DJs och gästspel.

Nu har du chansen att uppleva restaurangen själv! Vinnaren får tillsammans med +1 avnjuta en exklusiv avsmakningsmeny till ett totalt värde av 1100 kr.

Vinn avsmakningsmeny hos Mr Voon, värt 1100 kr

About Julia Lyberg

Glutenfri foodie som ständigt är på jakt efter nya spännande restauranger i Stockholm. Experimenterar ofta hemma i köket och har en förkärlek till ”grön” mat. Hon äter gärna lunch på Miss Clara, middag på Hillenberg och avslutar kvällen med ett glas merlot på Penny & Bill. På helgerna uppskattar Julia att ha middagsbjudningar, spana på inredning, njuta av solen och yoga.

38 Comments

Richard Stjärnborg

Jag är återkommande besökare på miss voon och ser gärna fram emot att ta med min min flickvän för ett frieri dock som student är ekonomin lite begränsad

Reply
Anna Håkansson

Min dotter och jag ska ha några dagar i Stockholm på sportlovet -det här hade varit perfekt!

Reply
Maria Brandefelt

Jag skulle verkligen vilja vinna för att jag är student och har det tight med pengar. Jag bor just nu hos en kompis för att jag har det lite struligt. Jag skulle så hemskt gärna bjuda henne på Mr.Voons avsmakning!

Reply
Mattias Johansson

Jag älskar god mat och att gå på restaurang. Mitt problem är att min fru inte tycker att mat ska kosta mer än nödvändigt och vill helst äta hemma. Jag tror att en avsmakningsmeny på Mr Voon skulle kunna få henne att förstå att mat lagad av riktiga kockar gjord på dom bästa råvarorna är fantastiskt och värt varenda krona, och att jag därmed får ta med henne ut på restaurang lite oftare =)

Reply
Dominik Maurer

Would be awesome if that works as I only heard good things about your restaurant. Hejda 🙂

Reply
Daniel Campos

Jag är en matbloggare här i Stockholm, kolla på min Instagram @livetoeatlovelife
So it could be of mutual benefit 🙂

Reply
Birgitta Andreasen

Älskar mat och vin och det verkar vara en jättespännande restaurang som måste provas!

Reply
Anita Olsson

Mr Voon är årets restaurang! Det finns för några avsmaknings restauranger i Stockholm
därför skulle jag vilja bjuda min sambo på en härlig upplevelse.

Reply
jesper barkman

Vackra bord i trevliga miljöer, fina uppläggningar, ljuva smaker med väl anpassade viner.
Vad vore livet utan detta??

Reply
Maria Holmström

Jag skulle bli så fantastiskt överlycklig om jag kunde ta med mig min partner till Mr Voon. Jag tror att deras meny är något utöver det vanliga!

Reply
Maria Davidsen

Det va ett par från Västerås, som till storstan skulle förstås. Då de vunnit som pris, en middag surprise. Mr Voon fick se dem umgås.

Reply
Jesper Somehagen

Spännande, alltid kul att gå ut och få en RIKTIG matupplevelse utöver det vanliga.

Reply
susanne

jag vill verkligen vinna och ta med min man som varit borta i tre månader – vi skulle verkligen uppskatta att få vinna detta!

Reply
Alexander Kotka

Jag hoppas att bilden ovan på Pitahayafrukten inte är en indikation på smakinriktning 😉

Reply
Anna

Jag och min pojkvän har haft ett jobbigt år bakom oss och ser firandet av vår 8 årsdag lite som en nystart. Och vad vore bättre att fira med än en härlig avsmakningsmeny.

Reply
Lenitha

Hade varit så trevligt att få gå dit med min sambo eftersom han inte är så världsvan med olika maträtter men numera vågar smaka nya saker.

Reply
Anna-Karin

Självklart önskar jag hylla Miss Voons nya sällskap! naturligtvis tillsammans med MITT sällskap…i november firar vi nämligen 15 fantastiska år tillsammans!!!

Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please enter your comment

* Please enter your name