Smaka på Stockholm 24:e upplagan

Solen skiner och värmen är äntligen här, allt är perfekt för att kunna avnjuta Smaka på Stockholm till fullo!

Vi har besökt den 24:e upplagan av det underbara mateventet och vi har hunnit smaka av otroligt mycket gott. Man märker att människor i Stockholm tar sig tid, klockan är 11.30 och området är redan fyllt med hungriga och nyfikna gäster. I år hittar du allt möjligt på de olika menyerna.

Smaka på Stockholm håller på från och med idag tills nu på söndag den 7:e juni i Kungsträdgården, Stockholm. Öppettider: 11.00- 23.30 alla dagar utom sista dagen då de stänger kl. 22.00.

Hinner ni inte förbi idag så tycker jag att ni kan skippa fredagstacosen imorgon och avnjuta himmelskt god mat imorgon eller i helgen!

Arirang

Bilden ovan: Arirang serverar nygrillat och vi rekommenderar deras Koreanska revbensspjäll med Kimchi!

Indian_GardenBilden ovan: Här blir vi serverade Samosa och Chicken Tikka Balti. Sväng gärna förbi Indian Garden och avnjut otroligt god indisk mat!

SjömagasinetBilden ovan: Sjömagasinet levererar himmelskt god hummersallad och en lika god äggtoast med svensk löjrom. Befinner ni inte er i Stockholm i helgen kan ni givetvis boka Sjömagasinet här!

FavikenBilden ovan: Fävikens Korvkiosk! Tidigare i veckan kom de med på topp 50 listan över världens bästa restauranger. Nu kan du avnjuta deras korv i bröd mitt på Kungsträdgården.

Bilden nedan: En riktigt kioskvältare! Egengjord räksallad, press gurka och rostad lök. Mer än så behövs inte!

Korv

 

olssonBilden ovan: På Bröderna Olsson finner du otroligt mycket gott men också en delikatess kanske inte så många testat och det är grillade tjurtestiklar. Vi kunde sjävklart inte stå emot och vi kan kort säga att det är värt att testa!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please enter your comment

* Please enter your name