Sing your heart out bland plymer, paljetter och dekadens!

När du går genom dörrarna till Oakleys Showrestaurang på tredje långgatan 16 i Göteborg förflyttar du dig till en svunnen tid. Just nu möts du av plymer, paljetter, dekadens och prunkande inredning i en miljö inspirerad av det fantastiska 20-talet!

Bakom inspirationen återfinns filmer såsom Moulin Rouge och Burlesque och personen bakom det är Rebecca Gunnarsson Eriksson, ägare till Oakleys.

(bild: Oakleys.se)

– Efter filmen Burlesque kände jag att detta måste jag göra i verkligheten. Det var dansen, sången, artisteriet, skådespelet och maten i överdåd som tilltalade mig. Jag ville skapa mitt eget Moulin Rouge, säger Rebecca.

Konceptet vilar på idén om de sju dödssynderna som var och en levs ut med glimten i ögat. Frosseriets synd visualiseras genom ett överdåd av mat inspirerat av 20-talet, där gästernas serveras två förrätter, varmrätt och en dessert där absinthallon möter chokladpannacotta. All mat lagas med en fantastisk känsla och mycket kärlek läggs ner i matlagningen.

 

(bild: Oakleys.se)

Showen pågår i ca 3 timmar och som gäst är du välkommen att sjunga med i musiken som bjuds på och som sträcker sig över många olika musikstilar. Artisterna som framträder har en imponerande meritlista med utbildningar vid musikaliska institutioner. Ett besök på Oakleys passar lika bra för enstaka privatpersoner som grupper och företagstillställningar.

 

 

(källa: Oakleys.se)

 
– Den som kommer hit möts av en miljö som påminner lite om sekelskiftets bordeller. Det är gott om tilltalande färger och material. Som gäst blir man en del av showen när artisterna rör sig ute bland våra middagsgäster. Dessutom intar servitörerna olika karaktärer och deltar i skådespelet, fortsätter Rebecca.

Oakleys har öppet onsdag – lördag och som gäst bokar man sitt besök i förväg och bör vara på plats kl. 19.

BOKA DITT BESÖK PÅ OAKLEYS!

Under julperioden kan man som besökare välja mellan en eftermiddagstid (15:00-18:00) eller en kvällstid (fr. 19:00) och då byts showmenyn mot ett traditionellt julbord på gammeldags vis och med välpyntad miljö och mysig stämning.

 

TÄVLING! Just nu har du möjlighet att vinna ett showpaket för 2 personer (värde: 1 390 kr) på Oakleys. Läs mer och tävla här!

One Comment

Hans Johansson

Ser spännande,kittlande och smakfullt ut så Oakleys måste jag besöka nån gång snart!

Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please enter your comment

* Please enter your name