Tusentals restauranger i din hand: Bookatable lanserar app för mobil och tablet

Nu är den här! Bookatables revolutionerande app är nu tillgänglig för iPhones, Androids och tablets och gör det enklare än någonsin att söka och boka restauranger. Istället för att kånka runt på en laptop på resorna kan du numer hitta och boka restauranger ”on the go” via din telefon och få tillgång till tusentals restauranger i Sverige och andra stora städer i Europa. 

Den nya appen identifierar restauranger nära dig när du är i ett nytt område som du kanske inte känner till och memorerar dina tidigare sökningar. Du kan också söka efter en specifik restaurang där du vill äta eller se omfattande sökresultat innan du fattar ditt beslut.

 

Funktioner: 

1. Restauranger nära dig

Få en lista över restauranger inom en bestämd radie från ditt befintliga läge och se varje enskild restaurangs gästomdömen, adress, snittpris och på exakt hur många meters avstånd de befinner sig från dig. Allt du behöver göra är att dela med av ditt läge till Bookatable och listan med restauranger genereras automatiskt varje gång du öppnar appen. 

 

2. Sök på område och restaurangnamn

Skapa sökresultat baserade antingen på ditt befintliga läge eller ett specifikt restaurangnamn om du vet var du vill äta. En resultatlista som omfattar både restaurangnamn och geografiska områden kommer att synas, baserat på din sökning. De små symboler till vänster i listan visar om det rör sig om ett geografiskt område eller restaurangnamn. 

 

3. Kartvy

Se restaurangerna utmarkerade på en karta över valt område och hitta lätt dit genom att följa markeringen. Du hittar dessutom enkelt de restauranger som har speciella erbjudanden genom att dessa markerade har en stjärna på kartvyn. 

 

4. Restauranginformation

Sök genom restaurangernas informationssidor för att hitta den restaurang du vill besöka. Läs mer om restaurangerna, deras kontaktinformation och se aktuella erbjudanden från dem.  

 

Du kan också boka ditt bord på denna sida med bara ett par klick, välj önskat datum, klockslag och antal personer i sällskapet. 

 

5. Bekräftelse via SMS/mail

Få bekräftelse och bokningsdetaljer med all information du behöver angående din bokning, både via SMS och mail. 

 

Tillgänglig för nedladdning här:

Bookatable Restaurant Finder - Bookatable Get it on Google Play

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please enter your comment

* Please enter your name