Nyöppning – Restaurang Drama

Den 12 november öppnas dörrarna till Mall of Scandinavia- Nordens största köpcentrum i nya stadsdelen Arenastaden i Solna, enbart 7 minuter från Stockholms City.

Gallerian rymmer ett hundratal butiker, bio, matvaruaffärer, frisör/skönhetsvård och Stockholms största restaurangkluster. Bland dessa restauranger finner ni Restaurang Drama som är integrerad med den toppmoderna biografen Filmstaden Scandinavia- med 15 biosalonger utrustande med IMAX skärmar. I de lyxiga VIP-salongerna finns möjlighet att äta och dricka i anslutning till filmen med mat och dryck. Vi har växlat några ord med restaurangchefen Enes Aganovic om maten, restaurangen och kopplingen till SF Bio.

Hej Enes!

Först och främst, berätta mer om anslutningen till Filmstaden Skandinavia och SF. Ägs ni av biografen eller hur ser ägarbilden ut?

Restaurang Drama är hyresgäster hos SF BIO, Drama är en publik restaurang för gallerians alla kunder och med den tydliga integreringen med filmstaden ska den bidra till att förhöja den totala bioupplevelsen. Vi kommer att erbjuda Fingerfood meny och dryck att ta med in i VIP Salongerna likväl som tillfälle att äta något innan eller efter biobesöket.

Vad för annan mat kommer det att finnas?

Restaurang Drama hämtar inspiration från såväl det svenska som internationella köket. Menyn består av en god variation av smårätter, varmrätter och barnmeny. Kort sagt en meny som passar både när du vill äta något snabbt före ditt biobesök eller sitta länge och uppleva flera rätter från à la carte. Upplevelsen ramas in av ett välkomnande värdskap och moderna lokaler i art deco-stil. Därutöver kommer vi att erbjuda shoppinglunch på lördagar och brunch på söndagar.

Hur många sittplatser har restaurangen?

Vi kommer att ha ca 100 platser och en Chambre Separée som man kan boka för sällskap upp till 8 personer. Där kan man avnjuta olika sällskapsmenyer!

Vilka öppettider har ni?

Våra öppettider är:

Måndag- Torsdag 17:00-23:00

Fredag 16:00-24:00

Lördag 11:00-24:00

Söndag 11:00-23:00

Boka ditt bord här!

TÄVLING: 

Nu har du chans att vara en av de första som besöker Restaurang Drama. Vi lottar ut en 3-rätters middag hos Restaurang Drama för 2 personer. Besvara tävlingsfrågan nedan, motivera varför just du ska vinna och skicka det till hej@bookatable.com innan den 11/11-2015. Lycka till!

Tävlingsfråga: I vilken stadsdel ligger Mall of Scandinavia och Restaurang Drama?

drama

20 Comments

Thérèse Ryde

Svar: Arenastaden
Motivering:
Jag vet hur hantera kniv och gaffel
och vill väldigt gärna ta del av er taffel
därför deltager jag i denna spännande raffle
Hör redan klirret från era karaffer…

Reply
Barbro Axelius

Restaurang Drama ligger i Arenastaden, i Solna

Motivering:
För att det kommer att göra att jag äntligen gör slag i saken och tar mig dit. Jag är säker på att där finns massor att upptäcka! Trots att jag bor så nära, vid Vanadisplan, har aldrig ”vågat” mig över dit.

/Barbro

Reply
åke johnsson

Arensstaden Solna.
gillar att kolla upp nya restauranger.
det här koncept låter intressant.

Reply
Annika Stormgaard

Arenastaden .
Jag vill bjuda min älskade dotter som bor granne med Mall of Skandinaviska och ska dit på invigningen på torsdag kväll. Hon har två små barn och får knappt sova på nätterna så hon skulle må bra av lite lyx.:-)

Reply
Ulf Lönngren

Arenastaden Solna

Nya restauranger med ett interesant budskap fångar mitt intresse.

Reply
Hanna Pohjola

Jag borde vinna eftersom överraskningar är det bästa älsklingsgubben vet,
och det här vore ju en julklapp som är betydligt roligare än paket!

Reply
INGEGERD DUGSE

JAG HAR BOTT I STHLM SEDAN 1968 OCH HAR ANTAGLIGEN VARIT PÅ DE FLESTA RESTAURANGER I STADEN MED FINT ANSEENDE.ÄR ENORMT KVALITETSMEDVETEN NÄR DET GÄLLER RESTAURANGER.NYSS KOMMIT HEM FRÅN PARIS VARIT NERE TESTAT KROGAR.HOPPAS PÅ VINST!!!

Reply
Anna-Christina Ryfos

Tävlingsfråga: I vilken stadsdel ligger Mall of Scandinavia och Restaurang Drama?Arenastaden i Solna 🙂

Håber jeg vinder, så jeg kan overraske min kæreste der i øjeblikket er udstationeret i Bangkok. Vi har ikke set hinanden i snart 2 mdr. Han kommer hjem på et kort visit i december, men vi kommer ikke til at holde jul og nytår sammen i år. Derfor vil jeg rigtig gerne overraske ham med denne middag. Håber jeg vinder.

Reply
Lena Kavander

Jag vill bjuda min kusin kära på middag i närheten var hon bor, hon har svårt att komma ifrån med två små barn, vi har inte hunnit träffas på ett år och detta vore helt perfekt för oss!

Reply
Eva Granlund

Svaret är: Arenastaden i Solna
Skulle ta med mig min gudson som jag inte sett på jättelänge

Reply
Roghie Mivelli

Jag älskar mat och nya smakupplevelser. Äter flera gånger ute, helst med vänner. Jag Skulle vilja gärna smaka på maten hos er.

Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please enter your comment

* Please enter your name