Nyheter på Stockholms restauranger i höst

Stockholms restaurangscen är i ständig rörelse – här har vi samlat några nya koncept och spännande menyer från Stockholms restauranger. Vilka koncept vill du testa härnäst?

Downtown Camper – söndagsbrunch för hela familjen

Downtown Camper har precis lanserat sitt nya koncept Sunday Brunch & Games som består av en härlig brunchbuffé med grillade läckerheter och comfort food. Efter brunchen kan du tillsammans med familjen eller vännerna utmana varandra i en match pingis, shuffleboard, yatzi och andra brädspel. För den som hellre vill vila stilla på söndagseftermiddagen visas filmer i biosalongen Nightwood. Downtown Campers Sunday Brunch serveras varje söndag mellan 13:00-16:00 och kostar 245 kr per person.
Boka Downtown Camper

 

Kung Carls Bakficka – live jazzmusik hela hösten

Stockholm har fått ett tillskott på jazzscenen! På Kung Carls innergård levereras live jazzmusik hela hösten torsdag-lördag, från 7 september till 15 december. Under hela hösten kan du njuta av jazziga toner av både kända och mindre kända jazzartister hos Hotel Kung Carl. Passa även på att testa Kung Carls Bakfickas höstiga kantarellmeny!
Boka Kung Carls Bakficka

 

Mr Voon Street Bar – senaste sköna baren

Stockholms senaste sköna bar står Mr Voon för! I anslutning till restaurangen på Smålandsgatan har nu Mr Voon Street Bar öppnat. Här bjuds det på liveuppträdanden och DJ:s på helgerna och flera vardagskvällar, AW-priser i baren och asiatisk street food. Börja kvällen med middag hos restaurang Mr Voon, för att sedan flytta upp till Mr Voon Street Bar och fortsätta kvällen där.
Boka Mr Voon

 

Buco Nero – exklusiv höstmeny med Karljohansvamp

Italienska Buco Nero i Vasastan har skapat en ny meny som går i höstens tecken. Här har man tagit tillvara på en av höstens godaste läckerheter och utformat härliga varmrätter med Karljohansvamp. Passa på att njuta av läckra rätter med Karljohansvamp hos Buco Nero, erbjudandet gäller fram till 29:e september!
Boka Buco Nero

 

Oaxen – ett nytt sätt att äta ute själv!

Den 5:e oktober lanserar restaurang Oaxen ett helt nytt spännande koncept för solo-ätare.  Konceptet är enkelt men briljant – du går ut och äter på egen hand men i nya människor sällskap. Här får du chansen att äta riktigt läcker mat och samtidigt möta nya intressanta människor. Konceptet är helt exklusivt för solo-ätare, hit kommer du på egen hand och träffar andra som gör likadant. Tummen upp för det unika konceptet, vi hoppas på att få se mer sådant på Stockholms restaurangscen!
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please enter your comment

* Please enter your name