Nedräkning med dagliga jultävlingar

iltempo1

I en av stans finaste lokaler bedrivs familjerestaurangen Il tempo, där enkel italiensk matkonst serveras och avnjuts i hjärtat av Södermalm. Här är det hög rullians av rätter då kökschefen Jonas Mälman, som har lång erfarenhet av det italienska köket, kontinuerligt lanserar nya rätter.

Il tempo slog upp sina portar i början på 1990-talet och var då tänkt att replikera Gino – en italiensk restaurang i New York. Redan då stack restaurangen ut med sina vackra art deco-tapeter, från början designade av Flora Scalamandré från 30-talets New York. Hos Il tempo sammanförs det gastronomiska i storstaden med det spartanska nativa i det lantliga – som i sin enkelhet hänför det italienska kökets unikum, vilket är naturlighet och balans i smak med råvarans främsta höjd. Allt detta i en inbjudande atmosfär.

A-la-cartemenyn på Il tempo erbjuder en stor variation av italienska ljuvligheter. Här kan du välja mellan flertalet äkta napolitanska pizzor som gräddas i en vedeldad brödugn, olika pastarätter där all pasta dagligen bakas för hand eller kött- och fiskrätter. För den sötsugna finns åtskilliga godsaker på dessertmenyn att välja ifrån, exempelvis deras klassiska tiramisú, för att inte nämna chokladtryffeln eller de friterade munkarna.

Om du bara vill slå dig ner för en drink och enklare tilltugg lämpar sig barmenyn med ett urval av ölsorter, prosecco, champagne, vitt eller rött vin och diverse charkuterier. Här erbjuds även kronärtskockor, torkade tomater från Sicilien och rostade nötter.

Vill du skåla in det nya året i italienska manér så erbjuder Il tempo en god nyårsmeny. Tonfisk med tryffel, risotto gjord på hummerfond och halstrad torsk eller bakad oxkind. Även dessert ingår i denna välplanerade kulinariska upplevelse och rätterna kan kombineras med ett noggrant utvalt vinpaket.

Boka nyårsmiddagen på Il tempo här.

Tävling
Nu har du möjlighet att vinna en 3-rätters middag för 2 personer på Il Tempo i Stockholm. Besvara tävlingsfrågan nedan följt av en motivering varför just du ska vinna. Skicka ditt svar till se-press@bookatable.com innan den 21/12-2015.

OBS! Läs igenom tävlingsvillkoren som du godkänner när du är med i denna tävling. Dessa finner du här.

Tävlingsfråga:
Vad heter Il tempos kökschef?

 

Prinsen

Restaurang Prinsen är en modern bistro som huserat i samma lokal sedan 1897. Café du Prince öppnades 1987 av bokhållerskan Agnes Matilda och har sedan dess lockat kulturarbetare, konstnärer, mediemänniskor, affärsfolk och en salig blandning av personligheter sprungna ur Stockholm. Miljön är antik från 1800-talet, väl insutten och ingjuter ett socialt lugn utan musik. Inredningen går i klassisk sekelskiftesstil, och restaurang Prinsens långa historia sitter bokstavligen i de spegel- och panelklädda väggarna. En trappa ned ligger Brut Bar, med ett stort utbud av mixade cocktails och champagne. Baren består av en 10 meter lång bardisk i zink och här dukas det upp ostron och champagne varje dag för den som önskar.

Prinsens meny består av klassiska svenska- och franska klassiker med kötträtter som biff Rydberg och Wallenbergare, eller fisk- och skaldjur som Moules frites och bräckt röding från fjällen. Råvarorna står i fokus och varieras efter säsong, såsom kräftor under sensommaren eller svenska nyplockade kantareller om hösten.

Prinsen har blivit beskriven med citat som ”Prinsen biter bra ifrån sig…” / White Guide och ”Kunglig Spis på Prinsen”/ Svenska Dagbladet. Den kreativa ledaren Peter Nordin uttrycker ägarskapet på följande sätt:
– Först och främst – man kan inte äga en krog. Som restauratör kan man bara vara en ledsagare, rådgivare, god lyssnare och medarbetare. Prinsen är en del av min kropp och en del av min själ. Jag har varit restauratör för denna underbara lokal sedan 1985. Prinsen fångar sina gäster, sin personal och sina ägare. Många av mina medarbetare har slagit följe sedan dess. Välkommen hem till mig och mina vänner!

Restaurang Prinsen är centralt belägen på Mäster Samuelsgatan i Stockholm, nära omtyckta shoppingstråken vid Stureplan. Hit välkomnas du lunch som middag, i små som stora sällskap. Önskar du besöka en klassisk stockholmsrestaurang är det hit du ska gå.

Tävling

Nu har du möjlighet att vinna en 3-rätters middag för 2 personer på Prinsen i Stockholm. Besvara tävlingsfrågan nedan följt av en motivering varför just du ska vinna. Skicka ditt svar till se-press@bookatable.com innan den 20/12-2015.

OBS! Läs igenom tävlingsvillkoren som du godkänner när du är med i denna tävling. Dessa finner du här.

Tävlingsfråga:

Vad heter Prinsens kreativa ledare och hur länge har han varit restauratör för prinsen?

cafemilano3

Café Milano- Stockholms populäraste italienare i nytt uttryck

Café Milano i Kungsträdgården öppnade i slutet på 90-talet av den italienska gentlemannen Vigge Marian, en pionjär att förespråka det italienska köket i Sverige med etablerad italiensk restaurangverksamhet sedan tidigt 70-tal.

Sedan 2014 drivs Café Milano i PDF Brasserie Group regi med makarna Nordin i ledning. Under sommaren 2015 genomgick restaurangen en större renovering och har fått en helt ny miljö med en modern italiensk karaktär. Café Milano är nu en Stockholms första mysiga ”hål i väggen”. Gastronomin baseras på makarna Nordins långa erfarenhet av det italienska lantlivet. Här kan du upptäcka ett helt nytt Italien med servering av frukost, lunch och middag med bar, rotisseri, stenugn för gräddning av pizza och bröd, hembakad pasta och kärleksfulla långkok.

Menyn utgörs av det bästa från makarna Nordins italienska liv. Ambitionen är att visa upp en ny sida av italienska gastronomin med personlig och omsorgsfull förmedling. Efter mer än 25 år som deltidsboende på landsbygden i Toscana som vinproducent, tillverkare av olivolja och erfarenhet av det Toscanska köket har du Peter Nordin, kreativ ledare, format sin mest personliga italienska Ristorante. Missa inte detta!

Tävling

Nu har du chans att vinna en 3-rätters middag för 2 personer hos Café Milano. Besvara tävlingsfrågan nedan följt av en motivering varför just du ska vinna. Skicka ditt svar till se-press@bookatable.com innan den 18/12.

OBS! Läs igenom tävlingsvillkoren som du godkänner när du är med i denna tävling. Dessa finner du här.

Tävlingsfråga: Vart i Stockholm ligger Café Milano?

cafemilano2

wienercafeet

Wienercaféet- ett av Stockholms mest anrika konditori

Wienercaféet på Biblioteksgatan är ett av Stockholms äldsta konditorier med 100 års lång historia. Det gamla Wienerkonditoriet helrenoverades under 2013 av de nya ägarna och fick en ny uppfräschad skepnad och nytt namn. Från traditionellt konditori till lyxigt och glamouröst café med franska influenser som genomsyrar såväl inredning som menyutbud.

Inspirationen kommer från Paris och Wien med servering vid borden, generös exponering av delikatesserna och en märkbar kärlek till livets goda. Under stjärnkonditorn Per Bäckströms kreativa ledning satsar Wienercaféet på gastronomiskt hantverk i världsklass där noggrannhet, lust och expertis präglar allt från bakverk och kaffe till crêpes och champagne. Wienercaféet kan stoltsera med sin egen gyllene champagne som har framställts i den fransk-svenska vingården Hatt et Söner. I champagnebaren serveras även annat smått och gott- delikatesser med smaker hämtat från olika delar i världen.

Per Bäckström känd från dessertmästarna och som finalist i Årets konditor 2014, skapar ständigt nya smaksensationer, vilket gör Wienercaféet till ett av de främsta caféer att besöka- gång på gång. Caféet är öppet från tidig morgon till sen kväll och gästerna kan här avnjuta dygnets alla måltider: frukost, lunch, middag, fika och after work.

På det Wien och Paris-inspirerade caféet bakas allt bröd på mjöl utan tillsatser. Degarna har lång jästid och gräddas i en riktig stenugn. Brödet bakas på franskt manér vilket gör att du kan förvänta dig dagsfärskt bröd. Närmaste tunnelbanestation är Östermalmstorg, som ligger på 3 minuters gångavstånd.

Tävling:

Nu har du chans att vinna en 3-rätters middag för 2 personer hos Wienercaféet. Besvara tävlingsfrågan nedan följt av en motivering varför just du ska vinna. Skicka ditt svar till: se-press@bookatable.com innan den 17/12-2016.

OBS! Läs igenom tävlingsvillkoren som du godkänner när du är med i denna tävling. Dessa finner du här.

Tävlingsfråga: Vad heter Wienercaféts välkände konditor och vart ifrån är han känd?

Wienercafeet - Fotografering: W-SHOP/PRESS

zink2

Zink Grill- samla vännerna kring smaker, fat och gastronomi

På Biblioteksgatan 5 i Stockholm hittar du restaurangen som fått sitt namn efter den mycket omtalade bardisken i Zink. Inspiration till menykonceptet har hämtats från Paris, med servering från tidig morgon till sena natten. Här återfinns alltifrån en franskinspirerad frukostmeny, med ugnsbakade croissanter och handgjorda korvar, till a-la-carte meny där du kan välja bland ett stort urval av grillade delikatesser som tillagats i den koleldade gjutjärnsugnen. Zink Grill listas av Beringer för andra året i rad till ”Årets köttkrog” tio-i- topp lista med detta omdöme som grund:

“Zink Grill utmärks med ett diplom för en rakt igenom sympatisk restaurangupplevelse. Krogen är ett rustikt och vänligt brasseri i fransk stil. Den trevliga menyn erbjuder ett stort utbud av både charkuterier och tillagade kötträtter. Servicen är både inarbetad, effektiv och avspänd.”

På Zink Grill älskar man den sociala stunden vilket gör restaurangen till en utmärkt plats att samla vännerna på. Baren, under ledning av Zink Bar Team, har öppet 16:30 – stängning varje dag och erbjuder en barmeny med drinkar, avec, vin, öl samt enklare charkuteriprodukter som kan förtäras över bardisken. Dra ihop nära och kära till Zinks after work onsdag – fredag där ni kan avnjuta både drinkar och mini-rätter.

Har du ännu inte bokat nyårsmiddagen? Låt Zink Grill ge dig en skjuts in i det nya året. Här finner du en fyra-rätters meny bestående av bland annat mjuk tacos toppad med knaprig spädgris, laxrygg bakad på låg värme och en hallon pannacotta med chokladkräm. Vill du dessutom ha experthjälp att förhöja din gastronomiska upplevelse, kan du köpa till deras vinpaket matchat efter maten du äter. Boka nyårsmeny här.

Tävling

Nu har du chans att vinna en 3-rätters middag för 2 personer hos Zink Grill. Besvara tävlingsfrågan nedan följt av en motivering varför just du ska vinna. Skicka ditt svar till se-press@bookatable.com innan den 16/12.

OBS! Läs igenom tävlingsvillkoren som du godkänner när du är med i denna tävling. Dessa finner du här.

Tävlingsfråga: Vad hämtar menyn på Zink Grill inspiration från?

zink3

Restaurang ÅbergNilsson- Vasastans undangömda pärla

Restaurang ÅbergNilsson är en undangömd pärla beläget på Vegagatan i Vasastan. Hittar du väl hit, återvänder du garanterat- gång på gång. Restaurangen har varit verksam i 4 år, men har redan blivit omtalad och uppmärksammad av Kostdoktorn för sin lågkolhydratkost och framröstades i år till Årets bästa restaurang i Vasastan i Bookatable Awards. Längtar du hem till landsbygden eller sommarstugans rustika och genuina atmosfär är detta närmast alternativ. Här kan du koppla av med vällagad middag, vardag som fest, i en omsorgsfull och hemtrevlig miljö. Vi har samtalat med krögaren Lotta Åberg om restaurangens historia, mat och service.

Hej Lotta, grattis igen till utmärkelsen Årets bästa restaurang i Vasastan i Bookatable Awards. Ni blir omskrivna för er service och matlagning. Berätta lite mer om era framgångsknep?

Med erfarenhet från mina tidigare krogar kände jag att jag ville skapa en personlig mötesplats, en lugn oas mitt i storstan med konceptet ”hemma hos känsla”

Vad är grundtanken med restaurangen? Vad vill ni erbjuda era gäster?

En smakupplevelse utan att vara fine dining. Ett avtryck som man bär med sig hem och som skapar mersmak. Att alla blir sedda och personligt omhändertagna oavsett om man kommer ensam eller är ett stort sällskap.

Vad för rätter ryms på menyn?

Rätterna varieras efter säsong och präglas till stor del av det svenska genuina köket med moderna influenser. Naturen och vilt ligger mig personligt varmt om hjärtat.

Hur kommer det sig att ni omtalas för er lågkolhydrat kost?

Jag är utbildad kostrådgivare och jobbar gärna med råvaror som inte innehållet så mycket kolhydrater. Desserter är självklart ett kapitel för sig.

Tävling

Nu kan du vinna en middag för 4 personer till ett värde av 3000 kr hos Restaurang ÅbergNilsson. Skicka svaret på tävlingsfrågan följt av en motivering till se-press@bookatable.com innan den 15/12.

OBS! Läs igenom tävlingsvillkoren som du godkänner när du är med i denna tävling. Dessa finner du här.

Tävlingsfråga: Vilket pris vann Restaurang ÅbergNilsson i år?

villagodthem3

Villa Godthem- från grosshandlarvilla till omtyckt restaurang

Villa Godthem associerar jag med plankstek och ombonad restaurangmiljö. Jag var i unga tonåren, exakt vilket år minns jag inte. Uppklädd och mäkta stolt att få liten egentid med pappa, i en vuxen och stilfull miljö. Jag minns hur jag fascinerades av omgivningen, den stora villan med omfång av djurgårdens grönska. Brorsan arbetade denna kväll i köket och rekommenderade oss den klassiska planksteken- serverat på en rustik cederträplanka. Hängmörad biff, härligt fyllig bearnaise och krämigt potatismos med lätt stekyta. Jag minns att en liten lapp var instucken under plankan, med det nummer min plankstek var i ordningen av alla som tidigare serverats. Jag minns att jag imponerades av antalet, men kommer inte ihåg siffran per idag. Den lappen tog jag hem och la i min samlarlåda, som ett minne. Ett speciellt minne.

Villa Godthem med anor från slutet på förra seklet

Villa Godthem stod klart 1874 som unik grosshandlarvilla och privatbostad, byggd av hängivna beundrare som en gåva till den kända operasångaren Carl Johan Uddman. Historien berättar att den voluminöse Uddman för ovanlighetens skull promenerade hem från Operan och när han väl kom in i hallen flåsade utbrast:

– Jag har GÅTT-hem!!!

Därav namnet. Sedan 1897 har Villa Godthem fungerat som restaurang, och serverar långt ifrån enbart den klassiska planksteken. Á la carte menyn rymmer rätter med smaker hämtade från det franska och svenska köket: kalvkotletter med potatispuré, laxpudding á la Carl Johan Uddman med hackat ägg, pepparrot och skirat smör och Parisare på Godthems vis med hackad högrev på toast, stekt ägg, majonnäs, tomatsallad och pommes. Villa Godthem serverar lunch som middag, brunch och söndagsmiddag. Söndagsmiddagen serveras mellan 16.30- 20.30 med en 3-rätters meny för 395 kr. Alla barn serveras köttbullar med gräddsås för 50 kr. Ett besök på kungliga Djurgårdens hemtrevligaste villa är väl värt en extra omväg, årets alla årstider.

Tävling

Nu har du chans att vinna en 3-rätters middag för 2 personer hos Villa Godthem. Besvara tävlingsfrågan nedan följt av en motivering varför just du ska vinna. Skicka ditt svar till se-press@bookatable.com innan den 11/12.

OBS! Läs igenom tävlingsvillkoren som du godkänner när du är med i denna tävling. Dessa finner du här.

Tävlingsfråga: Vilken maträtt är Villa Godthem mest känd för?

villagodhtem1

 

tgi fridays
TGI Fridays- favoritstället för kompisgänget att äta och dricka gott

TGI Fridays grundades 1965 i New York av den amerikanske parfymförsäljaren Alan Stillman, i syfte om att locka trendiga modeller och flygvärdinnor till området vid First Avenue and 63rd Street. Den nya baren blev genast en succé och lyckades öka områdets popularitet. Konceptet god mat, spännande drinkar och roliga tillställningar har förts vidare och präglar samtliga enheter i TGI Fridays™, senast räknat till 931 stycken i 60 olika länder runtom världen. TGI Fridays är kända för signaturrätter såsom Loaded Potato Skins, Chicken Fingers, Buffalo Wings, Jack Daniel’s Grill® och klassiska drinkar som Signature Margarita och the Ultimate Mudslide. Bartendernas geniala flairing med flaskorna har blivit legendariskt liksom servisens glada leenden och servicemedvetenhet.

I Sverige finns TGI Fridays med tre restauranger- i Stockholm på Stureplan och i Kungsträdgården och på Lilla Torg i Malmö. Här serveras lunch som middag, med generöst utbud av såväl mat som dryck. På menyn hittar du grillade rätter, förrätter som huvudrätter, sallader, plockmat och efterrätter- allt med smaker hämtade från det amerikanska köket. Om du älskar burgers & steaks och klassiska amerikanska efterrätter såsom oreo cookies, glass och american pie är detta stället att samla vännerna på.

För dig som äter ofta hos TGI Friday eller gillar att få det bästa av det bästa kan du enkelt bli kundklubbsmedlem i Friends of Fridays. Du får då unika erbjudanden, inbjudningar till events, tävlingar och menyuppdateringar samt present på din födelsedag.

Tävling

Nu har du chans att vinna en middag för dig och dina vänner till ett värde av 2000 kronor. Besvara tävlingsfrågan nedan följt av en motivering varför just du ska vinna. . Skicka ditt svar till: se-press@bookatable.com innan den 11/12.

OBS! Läs igenom tävlingsvillkoren som du godkänner när du är med i denna tävling. Dessa finner du här.

Tävlingsfråga: Vad heter TGI Fridays medlemsklubb?

Boka bord på TGI Fridays här.

duvelcafe1

 

Duvel Café huserar i moderna lokaler på Vasagatan i Stockholm. Namnets antydan om caféverksamhet är långt ifrån sanningen- här bedrivs fransk gastronomi och barverksamhet med hög profession.

Duvel Café har länge hyllats som skaldjursmecka med delikatesser såsom hummer, rödräkor och musslor på menyn. Köksmästaren Emil Hammer hämtar inspiration från franska köket där säsongens råvaror utgör stommen i det kulinariska tänket. Bakom den välsorterade baren regerar Anders Bergengren, som samlat mycket kunskap sedan han 2010 nominerades till årets nykomling i Bartender’s Choice Award. Här kan du dricka cocktails som skiljer sig från mängden, med experimentell och urban karaktär. Vad sägs om en drink med nyskapande smaker såsom björk, gult te, nässlor och omogna jordgubbar eller varför inte ett alternativ från den unika ölcocktailmenyn? Här finns också ett generöst sortiment av franska viner och champagne.

duvelcafe

Jul hos Duvel Café

Från och med den 30/11 serveras jullunch och julmiddag på Duvel Café. Välj mellan 3 eller 5-rätters meny, välkomponerad av Emil Hammer. Menyerna rymmer såväl klassisk matjesill som julkorv och efterrätter med choklad och lingon. Läs mer och boka här: http://www.bookatable.se/duvel-cafe-norrmalmcity-stockholm?lcid=103746

Öppettiderna är:

Måndag: 11-23 Tisdag – Torsdag: 11-24 Fredag: 11-01 Lördag: 12-01

 

Tävling

Nu har du chans att vinna en 3-rätters middag för 2 personer med passande dryck till varje rätt. Besvara tävlingsfrågan nedan följt av en motivering varför just du ska vinna. Skicka ditt svar till se-press@bookatable.com innan den 10/12.

OBS! Läs igenom tävlingsvillkoren som du godkänner när du är med i denna tävling. Dessa finner du här.

Tävlingsfråga: Vad heter Duvel Cafés barchef?

 

En fridfull jul

Restaurang Magnus & Magnus slog upp dörrarna 1998 på Magasinsgatan 8 i Göteborg och har sedan dess blivit en Göteborgsklassiker som i princip uppnått kultstatus tack vare alla roliga upptåg som krögare Magnus Gunnarsson och hans team hittat på genom åren. Tidigare i år, under Mars månad, passade man på att blåsa ut hela lokalen och bygga nytt, förnya konceptet samt byta ut köksteamets uppsättning. Vi har mött ägaren Magnus och hans två nya köksmästare, Jimmy Johansson och Andreas Nicoletti. Samtalat om det som varit, hur Magnus & Magnus är idag samt hur gänget ser på framtiden för krogen som gick i bräschen för att göra Magasinsgatan till det populära nöjesstråk det kommit att bli- i hjärtat av Göteborg.

magnus&magnus (1)

– Jag var utomlands och jobbade under flera år och när jag kom hem i början av 1996, upptäckte jag att det inte fanns ett ställe i Göteborg eller Sverige för den delen som blandade god mat med goda drinkar och bra musik. Det var antingen finkrogar eller barer men ingenting som kombinerade de delarna. Redan 2 års senare, 1998, öppnade Magnus & Magnus. Efter att köket stängt för kvällen öppnade vi för nattklubb, säger Magnus Gunnarsson.

Hur gick tankarna kring maten när ni öppnade krogen? Vad är god mat enligt Magnus Gunnarsson?

– Tanken då som nu har alltid varit att det ska vara vällagat, spännande, kul och påminna om så kallad ”finkrog” men ändå inge känslan av kvarterskrog. Med andra ord ska stämningen vara lättsam men behålla det exklusiva intrycket säger Magnus.

– Jag jobbade på en krog som tillhörde stans översta skikt och som låg bara runt hörnet från Magnus & Magnus. Vi tävlade alltid lite grann med dem, erkänner Andreas Nicoletti innan han fortsätter, det har alltid jobbat väldigt duktiga kockar på M2 och jag har alltid haft M2 som en värdemätare som jag velat överträffa, säger Andreas Nicoletti.

Nu jobbar ni på M2 som krogen heter i folkmun och är med och bestämmer vad som serveras, hur gick det till?

– Det är lite lustigt det där för att jag sökte jobb på Magnus & Magnus för ett par år sedan men fick det inte, då det inte fanns plats i teamet just då. När det fanns det kändes det som ett naturligt steg att ta, speciellt efter det att jag kom från Karibien där jag arbetat med annorlunda och fräscha ingredienser som Tamarind, Hibiskus eller Papaya. Magnus & Magnus har alltid stuckit ut smakmässigt, där har man inte vart rädd för att ta ut svängarna, säger Andreas Nicoletti.

– Jag minns att vi pratade redan för ett par år sen om att Magnus & Magnus är ett ställe vi skulle vilja jobba på. Precis som Andreas säger så har M2 varit kända för deras vilja att prova spännande smaker samt väldigt höga kvalité på maten. Det är enormt roligt och utmanande när man kan vara kreativ och inte strängt behöver följa årstiderna. Det är kul att jobba med flippade råvaror, ler Jimmy.

I våras så ändrade du Magnus om konceptet totalt hur gick tankegångarna där?

– Från början var tanken att vi skulle göra en mindre makeover men desto mer vi tänkte på det kändes det att nej, vi gör om allt, hela konceptet, rubbet. Dessutom fick jag in en ny kompanjon, Misho Angelovski, och då kändes beslutet än mer rätt, säger Magnus.

Hur skiljer sig Magnus & Magnus nu jämfört med innan?

– Den största skillnaden är baren och att bargästerna fått större fokus än förut. Vi vill att gästerna ska prova en cocktail eller någon rolig öl som passar maten istället för att enbart matcha maten med vin. Man vill kunna erbjuda gästen någonting som sticker ut och som blir lagt på minnet. Hand i hand med detta har vi valt att överlag öka känslan av Fun Dining som varit grundtanken med vår verksamhet från första början, förklarar Magnus.

Hur tänker ni som köksmästare tillämpa Fun Dining på tallriken på nya Magnus & Magnus?

– Vi presenterar en meny för våra gäster med 2 fabler som dom kan välja bland, såväl när det gäller mat som dryck. Det ena heter Sägen, där smakerna sticker ut lite grann men ändå känns tryggt och inte alltför utsvävande. Där ingår vår fasta 4-rätters meny, den följer lite mer säsongen sett till råvaror och även struktur. Sedan kan man välja det som vi kallar för Äventyr som resten av menyn utgör, och då tar vi steget ut lite mer i fablernas värld och det är lite udda, berättar Andreas.

– Vi följer inte säsongen särskilt mycket här utan vi experimenterar med smaker och ingredienser, men det viktigaste är alltid att det är ”gött”, säger Jimmy.

hej

Tävling

Nu har du chans att vinna en 4-rätters middag för 4 personer hos Magnus & Magnus. Besvara tävlingsfrågan nedan följt av en motivering varför just du ska vinna. Vi vill ha ditt svar innan den 9/12- 2015 till se-press@bookatable.com.

OBS! Läs igenom tävlingsvillkoren som du godkänner när du är med i denna tävling. Dessa finner du här.


Tävlingsfråga: Vad heter de två fabler som utgör menyn på Magnus & Magnus?

Du kan också boka ditt bord här.

Kockens hemligheter

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please enter your comment

* Please enter your name