Vinn Krogveckan-meny + dessert hos Michelin-listade Lux Dag för Dag, värt 850 kr

Lux Dag för Dag

Lux Dag för Dag

Lux Dag för Dag  på Lilla Essingen är en råvarostyrd bistro med ny meny varje dag, som Henrik Norström med team skapar av de bästa lokala råvarorna för dagen och rätterna serveras enkelt. Med en ljus, öppen lokal och ett generöst prisläge är ambitionen att fler ska kunna uppleva hantverket hos denna Michelin-listade restaurang.

Under Krogveckan har restaurangen tagit fram en unik meny, där både gratinerade jordärtskockor och smörstekt piggvar står i centrum. Nu har du chansen att uppleva just denna Krogveckan-meny + dessert för två personer hos Lux Dag för Dag till ett totalt värde av 850 kr!

Vinn Krogveckan-meny + dessert hos Lux Dag för Dag, värt 850 kr

Krogveckan-meny

Förrätt: Gratinerade jordärtskockor med Löfstalundost, krasse och ramslökskapris

Varmrätt: Smörstekt skrei med svartrot, sojadressing och shimejisvamp eller frasstekt anklår med rostad endive, äpple och ingefära

Desserter av välja bland: 1. Lux smörstekta plättar med blåbärssylt och lättvispad grädde. 2. Hjortronparfait med citronkräm, rostad mandel och hjortronmaräng
hjortron från Järpen. 3. Ingefärssjudna päron med havtornssorbet, bakad choklad och hasselnötter. 4. Svenska gårdsostar med marmelad. 5. Kula sorbet/glass. 6. Pralin.

About Julia Lyberg

Glutenfri foodie som ständigt är på jakt efter nya spännande restauranger i Stockholm. Experimenterar ofta hemma i köket och har en förkärlek till ”grön” mat. Hon äter gärna lunch på Miss Clara, middag på Hillenberg och avslutar kvällen med ett glas merlot på Penny & Bill. På helgerna uppskattar Julia att ha middagsbjudningar, spana på inredning, njuta av solen och yoga.

2 Comments

Jolene Thieme

Spännande meny! Älskar krogveckan och försöker alltid gå på minst ett nytt ställe varje år. Trots bra priser är det svårt som student men en gång räcker och är alltid värt det! Är återkommande gäst på alla de restauranger jag besökt under åren.

Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please enter your comment

* Please enter your name