Join the Cirkus – historiska Cirkus görs om!

Den historiska konsert- och evenemangsscenen Cirkus på Djurgården i Stockholm kommer att genomgå en omfattande renovering under sommaren 2019, för att i augusti nyöppna med ett nytt matutbud, kulturutbud, inredning och tonalitet.

“Jag vill skapa en kulturinstitution som vågar utmana och väcka tankar och på så sätt försöka vända rädsla till nyfikenhet. Det generella utbudet kommer inte ändras men jag vill att våra gäster ska få ut något mer av besöket och att det ska vara självklart för dem att äta innan eller efter en föreställning och uppleva kultur på nya sätt” säger Ingmari Pagenkemper, VD för Cirkus.

Under våren påbörjas Cirkus förvandling och du som besökare har möjlighet att vara en del av det. Det nytillsatta köksteamet kommer att utveckla och komponera en ny meny, medan arkitektbyrån DAP Stockholm står för modernisering av Cirkus lokaler med dess historia i åtanke. Även den grafiska profilen kommer att göras om och gå i linje med den nya inredningen.

Ta del av Cirkus fartfyllda förvandling – Join the Cirkus!  Just nu har du även chansen att uppleva Cirkus under förvandlingen, tävla om en 3-rätters middag för 2 personer på vår Facebook eller Instagram! Tävlingen pågår t.o.m. 12 maj.

Boka Cirkus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please enter your comment

* Please enter your name