Gårdsmiddag, en unik matupplevelse i det gröna

Gårdsmiddag

Gårdsmiddag

På lördag, den 20 augusti, kan du för första gången ta del av Gårdsmiddag, en tillfällig grillrestaurang ute i det gröna, där god mat och vacker miljö kombineras. Middagen kommer ta plats ute hos familjen Johansson på gården Skattmansö, som ligger 3 mil utanför Uppsala. Nötköttet är något av det bästa Sverige har att erbjuda, noga utvalt av Scan, och vid grillen står restaurang AGs prisbelönta kockar. Då gården Skattmansö, restaurang AG och Scan vill ta middagen tillbaka till sitt ursprung, serveras middagen vid ett gemensamt långbord ute i det gröna, bland gamla och nyfunna vänner.

Buss avgår från Stockholms central klockan 15.30 och är tillbaka senast 23.00. Klä dig gärna varmt och ta med oömma skor. Välkomstdrink serveras klockan 17.00 och middagen startar runt 18.00.

Boka din plats och läs mer här.

About Julia Lyberg

Glutenfri foodie som ständigt är på jakt efter nya spännande restauranger i Stockholm. Experimenterar ofta hemma i köket och har en förkärlek till ”grön” mat. Hon äter gärna lunch på Miss Clara, middag på Hillenberg och avslutar kvällen med ett glas merlot på Penny & Bill. På helgerna uppskattar Julia att ha middagsbjudningar, spana på inredning, njuta av solen och yoga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please enter your comment

* Please enter your name