Bästa restaurangerna för dejten i Stockholm

Rätt stämning kan verkligen höja en dejt, på samma sätt som fel stämning kan ödelägga den lika snabbt. Att boka rätt restaurang för dejten i Stockholm kan vara nog så knepigt. Ibland vill man att feststämningen ska vara på topp, medan man andra gånger helt enkelt vill hitta en mysig restaurang med tända ljus eller att servicen ska gå fort. Med vår guide kan du boka bord på rätt restaurang i Stockholm inför nästa dejt, oavsett vilken stämning du är ute efter!

Festliga dejten

Skön musik, folktätt, sharing food och en populär bar på en restaurang mitt i city är perfekt för den lite mer festliga dejten. Om du är ute efter ett ställe där stämningen är på topp och där du och din dejt inte känner er observerade av resten av gästerna, så är de här Stockholmsrestaurangerna utmärkta val för dejten. Ett plus är att menyerna består av smårätter som du och din dejt kan dela på tillsammans.

East

East

Asiatiskt
Innerstan
Boka East

 

 

 

YUC Mexican

 

YUC Mexican

Mexikanskt
Vasastan
Boka YUC Mexican

 

 

Miss Voon

 

Miss Voon

Asiatiskt
Östermalm
Boka Miss Voon

 

 

Avslappnade dejten

Gör nerverna sig påminda? Då kan det vara skönt att kliva in på en restaurang där atmosfären är skön, avslappnad och främjar samtalet. I en avslappnad stämning behöver dejten inte bli alltför formell – god mat, god dryck och trevliga konversationer, svårare än så behöver det inte vara.

Elies Kök & Bar

 

Elies Kök & Bar

Libanesiskt
Södermalm
Boka Elies Kök & Bar

 

 

Nyko Kitchen

 

Nyko Kitchen

Internationellt
Östermalm
Boka Nyko Kitchen

 

 

Nero Hornstull

 

Nero Hornstull

Italienskt
Södermalm
Boka Nero Hornstull

 

 

Lunchdejten

Har du många bollar i luften och äntligen lyckats få in en lunchdejt i schemat? Vi vet hur det är att lägga pussel med sin tid. Under lunchdejten är det viktigt att servicen flyter på och att notan kommer in i tid innan det är dags att gå tillbaka till jobbet. Hos Stockholms Matmarknad och Lisa Elmqvist i Östermalms Saluhall kan du också spana in vad matbutikerna har att erbjuda, i fall det även blir en middagsdejt.

Stockholms Matmarknad

 

Stockholms Matmarknad

Fisk och skaldjur
Östermalm
Boka Stockholms Matmarknad

 

 

Luzette

 

Luzette

Franskt
Innerstan
Boka Luzette

 

 

Lisa Elmqvist

 

Lisa Elmqvist

Fisk och skaldjur
Östermalm
Boka Lisa Elmqvist

 

 

Snabba dejten

Vi vet känslan. Man har bokat in en tid, bokat om, avbokat även den och till slut hittat en ny tid som passar båda. Sedan kommer dagen för dejten och man inser att; ja, det är dåligt med tid även idag. Då är det perfekt att gå till en stimmig restaurang där man med enkelhet kan beställa in ett gäng småplock och konversera över. Perfekt när du inte vill ställa in dejten du egentligen inte har tid med!

Shanti Culture Club

 

Shanti Culture Club

Indiskt
Kungsholmen
Boka Shanti Culture Club

 

 

Corvina Enoteca

 

Corvina Enoteca

Italienskt
Gamla Stan
Boka Corvina Enoteca

 

 

Eataly La Piazza

 

Eataly La Piazza

Italienskt
Östermalm
Boka Eataly La Piazza

 

 

Imponerande dejten

Dress to impress, brukar det heta. Eller boka bord för att imponera! När dejten som inte får gå fel närmar sig så kan det vara dags att slå på stora trumman för en oförglömlig kväll. Boka bord på en av Stockholms exklusiva restauranger, putsa skorna och ta med dig din dejt på en delikat smakresa.

Pubologi

 

Pubologi

Internationellt
Gamla Stan
Boka Pubologi

 

 

Etoile

 

Etoile

Internationellt
Norrtull
Boka Etoile

 

 

TAK – restaurangen

 

TAK – restaurangen

Nordiskt
Innerstan
Boka TAK – restaurangen

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please enter your comment

* Please enter your name