Chambre Separée

SJUNG OM STUDENTEN

Nu närmar sig sommaren vilket också innebär studenttider. Om du vill förvandla studentmottagningen till en festlig, rolig och lite mer intim tillställning är det perfekta valet att boka ett privat rum i restaurangen, ett chambre separée.  

Allt fler stockholmare vill äta i fred med sina vänner, vilket har gjort att antalet restauranger som erbjuder chambre separée har ökat. Men nu är det inte bara avskildhet man vill åt, utan det ska även erbjuda en fantastisk upplevelse. Så varför inte ta studentmottagningen till en restaurang och förhöja upplevelsen med allt ifrån middag, vinprovning eller chokladprovning.

Här är några restauranger där du kan boka ett privat rum för ditt studentfirande:

Grappa bar och matsal
Italiensk restaurang och bar som ligger i närheten av S:t Eriksplan med en av Skandinaviens största grappasortiment! I deras chambre separée får man plats med ca 45 personer sittandes och 70-80 personer för mingel. Det finns tillgång till projektor om man vill visa bilder på studenten.


Mårten Trotzig
Mårten Trotzig är en restaurang som ligger mitt i hjärtat av Gamla Stan med inriktning på klassisk svensk och internationell mat av hög kvalitet. Exklusivt Chambre Séparée i medeltida valv för sällskap upp till 26 personer.

Stockholms fisk
Alldeles i hjärtat av city, ett stenkast från Centralstationen hittar du detta chambre separée. Här serveras vällagad mat på råvaror av högsta kvalitet. Tyngdpunkten ligger som namnet antyder på fisk och skaldjur, men de serverar även riktigt gott kött för den som föredrar det. För sällskap på upp till tolv personer.

Nalen
Nalen Restaurang är en kvarterskrog med ambitioner. I en klassisk men avspänd miljö serverar de vällagad mat från grunden. Tyngdpunkten på råvaror och smaksättningar är svensk. Det avskilda rummet har plats för upp till 8 sittande.

Sweahof
Festligt alternativ för Göteborgs-studenter. Erbjuder sittningar i flera olika miljöer i vackra och unika lokaler som representerar olika tidsepoker. Man kan välja mellan en sal från 1800-talet eller en sal från år 2000.

Brasserie le Rouge
Matmässigt är ledorden för Brasserie Le Rouge: personlighet, tradition och värme. Brasserie Le Rouge har 125 platser fördelade på en matsal, en bar, en lounge och ett chambre separée.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please enter your comment

* Please enter your name