Buco Nero- en modern italiensk klassiker

Buco Nero öppnade så sent som 2010 men har redan etablerat sig och blivit ett namn på restaurangkartan. Buco Nero, som betyder svart hål på italienska, huserar i ett läckert ombyggt garage i Vasastan i Stockholm. Här erbjuds en mängd moderna tolkningar av italienska klassiska rätter och från baren går det att beställa intressanta drinkar av all dess slag.

Menyn är välkomponerad med flertalet förrätter s.k. antipasti att välja mellan. Blåmusslor med blekselleri, vitt vin, tomat och spansk peppar eller varför inte gräddnystad mozarella med solmogna tomater, basilika och olivolja?

Buco Neros huvudrätter består av såväl pasta som grillrätter liksom mer modern tapping av italiensk husman.

Nu i påsk erbjuder Buco Nero en Italiensk påskbuffé med fokus på säsongens råvaror som t.ex. Vitello tonato, Arrosto di Agnello, Polletts (vårkyckling), asparagi gratinata med mera.

Är du i stan så är detta ett varmt tips! Nu har du chansen att vinna presentkort från Buco Nero till ett värde av 500 kr. Totalt har vi 3 stycken presentkort i vinstpotten.

 

Tävlingsfråga

Vad betyder Buco Nero på italienska? Skicka ditt svar följt av en motivering till varför just du ska vinna till hej@bookatable.com innan den den 3/4-2015.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please enter your comment

* Please enter your name