Broms – ny till Bookatable! Kvarterskrog, delibutik och bageri i ett

Bageriet - Broms

Bageriet

Broms Karlaplan öppnade i augusti 2013 med konceptet att servera mat från klockan 07.00 på morgonen till sena kvällen alla dagar i veckan.

Förutom en fantastisk Bistro erbjuder Broms ett eget bageri, en delikatessavdelning med egenproducerade varor, mat för avhämtning samt cateringverksamhet. Till verksamheten finns även ett chambre séparée för bl.a. vinprovningar, konstgalleri och privata middagar.

Broms startades i Bromma av Anna Bauer. Då som cateringfirma med kunder som privatflyg på Bromma flygplats och företag i hela Stockholm. Anna har en bakgrund som köksmästare från krogar i London där hon bodde under 10 års tid. När hon flyttade hem igen byggdes garaget i källaren om till ett fullskaligt restaurangkök för catering och avhämtning.

Anna Bauer & Kenneth Hallström - Broms

Anna Bauer & Kenneth Hallström

Efter att ha drivit catering i Bromma 8 år öppnades möjligheten att driva restaurang på Karlaplan. Här fick Anna möjligheten att uppfylla en dröm att driva restaurang, bageri och delikatessavdelning under ett och samma tak. I källaren under restaurangen har cateringköket från Bromma-tiden flyttat in och levererar fortfarande luncher och middagar och även till mat till privatflyg.

I anslutning till restaurangen ligger delikatessavdelningen där man kan köpa allt från ostar och charkuterier till färdiglagad mat.

Fransk gårdskyckling - Broms

Fransk gårdskyckling

Under helgerna serveras Broms populära brunch som kan vara fullbokat veckor i förväg. Varför inte beställa en härlig Eggs Benedict eller en fransk gårdskyckling från det egna rotisseriet och till det en raw juice.

Broms Karlaplan har blivit väl mottaget och det är alltid en strid ström av gäster som vill äta gott, ta ett glas vin i delibaren eller köpa med sig mat hem. Under sommarmånaderna sitter man gärna ute och insuper den härliga miljön.

Broms

Karlavägen 76, 114 59, StockholmKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please enter your comment

* Please enter your name