Äntligen Krogveckan

people eating

Nu inleder vi februari med två veckors krogfest. Krogveckan, som anordnas av oss på Bookatable för sjunde året i rad, är Sveriges största återkommande krogevent. Förra året kom över 35 000 matglada gäster och firade med oss runtom på landets restauranger och i år väntas den slå rekord i antalet besökare.

Det hela går egentligen ut på att äta gott för en liten peng. Mellan den 29 januari och 14 februari kan du därför avnjuta specialkombinerade tvårättersmenyer för 200 eller 300 kronor.

Krogveckan har kommit att bli en folkfest för alla som älskar att gå på restaurang. Vi har bland annat märkt att det är många som samlar ihop kompisgänget för att umgås och att unga vuxna ser chansen att bjuda ut sina föräldrar på middag. Krogveckan är också ett tillfälle för många att få inspiration att hitta nya restauranger, vilket gör oss extra glada över att anordna evenemanget.

För dig som planerar att gå ut och äta under tvåveckorsperioden finns det många pärlor att välja mellan. Över 170 restauranger medverkar runtom i Sverige, från söder till norr, med en majoritet i Stockholm.

Bland de medverkande återfinns några av matsveriges mest omtyckta restauranger såsom:

Publico, Stockholm
LUX Dag för Dag, Stockholm
Villa Godthem, Stockholm
Operabaren, Stockholm
Prinsen, Stockholm
Lydmar, Stockholm
Huset Grill & Bar, Åre
Dubbel Dubbel, Malmö
Hos Pelle, Göteborg
Somm Restaurang & Wine Bar, Göteborg

Bordsbokningen sker på www.bookatable.se/krogveckan

Smaklig måltid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please enter your comment

* Please enter your name