4 annorlunda julbord

Det finns nästan lika många julbord att välja på som det finns restauranger i Stockholm. Vi på Bookatable har scannat av terrängen och listar några som sticker ut på ett eller annat sätt – från asiatiskt till italienskt.

1 – East

Varje år ställer East fram sin smått legendariska julbuffé. Här, mitt på levande Stureplan bjuds det på en härlig rundresa i de olika asiatiska köken. Du får bland annat smaka på: Sushi, soppor, smårätter som dumplings och vårrullar, varmrätter som laxteriyaki och efterrätter.Boka din asiatiska upplevelse här!

East

2 – Shahrzad 

Det persiska köket är ett av de äldsta i världen och recepten går så långt tillbaka som 4000 år. Låt färgstarka persiska smaker och lysande underhållning värma upp både kropp och själ i det svenska vintermörkret.Boka ditt juläventyr här!

shahrzad-norrmalmcity-stockholm-2

3 – Pane Fresco 

Paolo Roberto har skapat en restaurang som är byggd på det italienska kökets enkelhet där råvaran är i fokus. På Pane Fresco är råvarorna direktimporterade från den italienska landsbyggden, många av kockarna är rekryterade från Italien och detta för att erbjuda gästerna äkta italiensk mat. I år bjuder även Pane Fresco på Paolos italienska familjejulbord.Sugen på en äkta italiensk jul? Boka ditt bord här!

pane-fresco-ahlens-norrmalmcity-stockholm-10

4 – Restaurang Piast

Polsk chark, förstaklassig fågel och inspiration från mellankrigsstigen – kanske inte det första du tänker på när du ska lyxa till det på restaurang. Men här på Piast bjuds på en social och gastronomisk upplevelse utöver det vanliga! Boka ditt polska julbord här!

restaurang-piast-malmo-city-centre-malmo-2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please enter your comment

* Please enter your name