Recensioner för Bistroteket

4.0
(baserat på 87 recensioner)
Bondegatan 54, Stockholm, 116 33
87 recensioner
Sortera efter: nyaste
  • Av Per arne H från Hägersten
    14 maj 2019

    Trevlig miljö med bullrigt trots att det inte alls var fullsatt

  • Av Emina Ö från Stockholm
    16 mars 2019

    Jätte mysig miljö. Lite för högljutt dock för min smak. Maten smakade bra och kom in till bordet väldigt snabbt.

  • Av My G från Stockholm
    8 februari 2019

    Jag kände sig varmt välkommen, vi blev väl omhändertagna och maten var super!

  • Av Meri F från Stockholm
    25 november 2018

    Mysigt inredd restaurang med genomtänkt meny. Trevligt bemötande av personalen men tyvärr något ouppmärksam och förvirrad. Vi fick bla resa oss upp från bordet ett par gånger för att påkalla uppmärksamhet att vi ville beställa och varmrätterna glömdes bort att ropas fram vilket resulterade i att de serverades så sent att vi inte hann med att äta desserter. Maten var god!

  • Av Berit S från Stockholm
    19 november 2018

    det var god mat (mussel-måndag) och bra servicen oj så tomt det var i lokalen. Vi var max 5 gäster

  • Av Zara I från Stockholm
    9 oktober 2018

    Mysigt ställe. Tyvärr inga överraskningar gällande maten utan ganska platt smak, fick krydda bra med salt och peppar själv. Trevlig personal men något ouppmärksam, vi fick vänta länge på dessertmenyn.

  • Av Pia G från Farsta
    31 augusti 2018

    Det var lika fantastiskt som vanligt!!! Tog med en vän som aldrig varit hos er och även hon tyckte det var toppen.

  • Av Lota J från stockholm
    4 juli 2018

    Bistroteket är söders trevligaste krog!! Alltid god mat och super trevlig personal.

  • Av Moa A från Stockholm
    4 maj 2018

    Trevligt och casual!

  • Av Sebastian L från Stockholm
    2 mars 2018

    Bra råbiff.