Recensioner för Bistroteket

4.0
(baserat på 93 recensioner)
Bondegatan 54, Stockholm, 116 33
93 recensioner
Sortera efter: nyaste
  • Av Ola R från Stockholm
    17 augusti 2019

    God mat men lite larmig lokal och långsam service. Vi försökte få kontakt med kyparna 20 minuter för att beställa mer dricka när varmrätten äntligen kommit men lyckades inte. Så vi drack vårt vatten i stället.

  • Av Li H från Stockholm
    2 augusti 2019

    Mysig lokal, god mat och trevlig personal. Rekommenderar ett besök :)

  • Av Kerstin B från Stockholm
    24 maj 2019

    Jättegod mat, dock lite hög ljudnivå. Skulle vara bra om det fanns mer än ett rosévin, dvs några att välja bland.

  • Av Annika F från Stockholm
    23 maj 2019

    Bra mat. Trevlig och uppmärksam personal. Kommer gärna tillbaka.

  • Av Susanne O från Stockholm
    21 maj 2019

    God mat och bra service.

  • Av Ingela R från Hägersten
    17 maj 2019

    God mat, bra service. Satt ute i kvällssolen med sol i ögonen och de ville inte rulla ner markiserna, men det är ju förståeligt ett vacker afton.

  • Av Per arne H från Hägersten
    14 maj 2019

    Trevlig miljö med bullrigt trots att det inte alls var fullsatt

  • Av Emina Ö från Stockholm
    16 mars 2019

    Jätte mysig miljö. Lite för högljutt dock för min smak. Maten smakade bra och kom in till bordet väldigt snabbt.

  • Av My G från Stockholm
    8 februari 2019

    Jag kände sig varmt välkommen, vi blev väl omhändertagna och maten var super!

  • Av Meri F från Stockholm
    25 november 2018

    Mysigt inredd restaurang med genomtänkt meny. Trevligt bemötande av personalen men tyvärr något ouppmärksam och förvirrad. Vi fick bla resa oss upp från bordet ett par gånger för att påkalla uppmärksamhet att vi ville beställa och varmrätterna glömdes bort att ropas fram vilket resulterade i att de serverades så sent att vi inte hann med att äta desserter. Maten var god!