map placeholder

Bistro Bestick

Bryggargatan 8, 111 21, Stockholm

(((() Husmanskost
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
Genomsnittlig
Huvudrätt: 200kr
Matkostnad: 450kr
Öppettider
Måndag 11.00 - 14.30
Tisdag - Fredag 11.00 - 14.30, 17.00 - 23.00
Lördag 16.00 - 23.00

Vällagad jättegod mat!

Ulla 20 juni 2018
från Grundsund

Visa alla 407 recensioner

Ett kvarter från Stockholms centralstation på grändlika Bryggargatan 8 huserar Bistro Bestick som serverar geniun svensk husmanskost och internationell mat i modern tappning, där noggrannhet i såväl val av råvaror som i tillagning är en självklarhet. Överkomliga priser kombinerat med mat av högsta kvalitet karakteriserar Bistro Bestick i Stockholm.

Servicen på Bistro Besticks intima restaurang är personlig och varm och går att ta del av under såväl lunch som middag. Restaurangen har ett centralt läge, med bara ett stenkast från Stockholms Central och innebär att gästerna lätt finner vägen till Bistro Bestick.

Bistro Bestick

Bryggargatan 8, 111 21, Stockholm

Kontakta +46 8203120
Hemsida

Gör en reservation

Se alla restauranger i Stockholm

Se alla restauranger i Innerstan

Kundbetyg för Bistro Bestick

4.4 (((() (baserat på 407 recensioner)
97% matgäster rekommenderar denna restaurang
  • Mat (((()
  • Värde ((((*
  • Atmosfär (((()
  • Plats (((()
  • Service (((()
  • Drycker (((()

Rekommenderas för

  • middag (353)
  • sällskap (170)
  • romantiskt (166)
  • prisvärt (112)
  • affärssammanhang (98)
  • lunch (90)
  • exklusivt (54)
  • trendigt (51)
  • barnvänlig (17)
  • stora sällskap (10)
  • underhållning (6)
  • fika (1)
  • frukost (1)
  • utomhusservering (1)
  • utsikt (1)
  • ((((( 23 mars 2018 av Lotta från Stockholm

    Alltid jättegod mat, vackra uppläggningar och bra service.

  • ((((( 22 mars 2018 av Helen från Stockholm

    Mycket god mat och toppservice

  • ((((* 17 mars 2018 av Åsa från Växjö

    Mycket trivsam restaurang med fantastiskt god mat!

  • ((((( 14 mars 2018 av Nina från Stockholm

    Trevlig lunch med god mat i trevlig miljö.

  • ((((( 14 mars 2018 av Joy från Uppsala

    Jag har ätit lunch hos Bistro Bestick några gånger. Mitt omdöme är följande: Mycket god mat, härliga smakkombinationer och vällagad. Trevlig och glad personal. Enda "nackdelen" jag kan komma på är att restaurangen är liten (och därför mysig) och att det finns risk att inte få plats om man kommer in spontant utan bokning. Jag kan absolut rekommendera den här restaurangen som lunchställe.

  • ((((( 13 mars 2018 av Brita från LINKÖPIng

    Vi blev mätta och nöjda

  • ((((( 13 mars 2018 av Lilian från Linköping

    En mysig liten restaurang, med väldigt trevlig personal, och otroligt god mat!

  • ((((( 12 mars 2018 av Siv från Knivsta

    Fantastiskt bemötande och mycket god mat!

  • ((((( 9 mars 2018 av Stefan från Stockholm

    Allt är bara toppen. Ät här.

  • ((((( 5 mars 2018 av Jonna från Stockholm

    Mycket god mat och en väldigt trevligt bemötande. Rekommenderas!

Nästan klar! Vänligen fyll i dina uppgifter

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Dina kontaktuppgifter

  • Namn:
  • Email:
  • Telefon:
Ändra
* Obligatoriskt
Ange ditt förnamn
Ange ditt efternamn
Ange en giltig email
Ange ditt telefonnummer

Maila mig de senaste erbjudanderna från

Genom att slutföra denna bokning accepterar du Bookatables sekretesspolicy och de villkor som är associerade med dessa.

Bokning

Bokning bekräftad

En bekräftelse har skickats till beth.thomas@bookatable.com

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Restaurangdetaljer

Boka denna restaurang igen Stäng och återvänd till restaurangen

Ledsen!

Ett fel uppstod när din sökning skulle slutföras
Detta bord är inte längre tillgängligt eller kan inte bokas vid denna tidpunkt. Vänligen sök efter ett nytt bord.

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen