map placeholder

Bistro Bestick

Bryggargatan 8, 111 21, Stockholm

(((() Husmanskost
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
Genomsnittlig
Huvudrätt: 200kr
Matkostnad: 450kr
Öppettider
Måndag 11.00 - 14.30
Tisdag - Fredag 11.00 - 14.30, 17.00 - 23.00
Lördag 16.00 - 23.00

Vällagat, gott, omtänksam service

Elizabeth 01 januari 2018
från Malmö

Visa alla 348 recensioner

Ett kvarter från Stockholms centralstation på grändlika Bryggargatan 8 huserar Bistro Bestick som serverar geniun svensk husmanskost och internationell mat i modern tappning, där noggrannhet i såväl val av råvaror som i tillagning är en självklarhet. Överkomliga priser kombinerat med mat av högsta kvalitet karakteriserar Bistro Bestick i Stockholm.

Servicen på Bistro Besticks intima restaurang är personlig och varm och går att ta del av under såväl lunch som middag. Restaurangen har ett centralt läge, med bara ett stenkast från Stockholms Central och innebär att gästerna lätt finner vägen till Bistro Bestick.

Bistro Bestick

Bryggargatan 8, 111 21, Stockholm

Kontakta +46 8203120
Hemsida

Gör en reservation

Se alla restauranger i Stockholm

Se alla restauranger i Innerstan

Kundbetyg för Bistro Bestick

4.4 (((() (baserat på 348 recensioner)
97% matgäster rekommenderar denna restaurang
  • Mat (((()
  • Värde ((((*
  • Atmosfär (((()
  • Plats (((()
  • Service (((()
  • Drycker (((()

Rekommenderas för

  • middag (310)
  • romantiskt (153)
  • sällskap (144)
  • prisvärt (98)
  • affärssammanhang (85)
  • lunch (66)
  • exklusivt (50)
  • trendigt (46)
  • barnvänlig (14)
  • stora sällskap (7)
  • underhållning (6)
  • fika (1)
  • frukost (1)
  • utomhusservering (1)
  • utsikt (1)
  • ((((* 21 december 2017 av Ronnie Jacobsson från Stockholm

    Fantastisk mat

  • ((((* 2 december 2017 av Margita Jegeborn från Stockholm

    Hade informerat om att vi firade födelsedag och ville ha blivit placerade lite avskilt. Trots det hade vi ett par intill vid fönsterbordet och alldeles för nära dem. Istället skulle fönsterbordet ha reserverats för oss även om vi kom efter dem. För- och efterrätt riktigt bra. Huvudrätten medioker och serverad på för liten tallrik. Annars mysig liten bistro med bra service.

  • ((((* 26 november 2017 av Ella Wennström från Stockholm

    Jättefin restaurang, trevlig personal.
    Det är dock inte lätt att äta där som vegan som jag sett att många andra har skrivit. Dom kunde inte fixa efterrätt och var tveksamma till om dom kunde fixa en vegansk varmrätt. Vi hade skrivit att vi hade en vegan i sällskapet och dom var väl medvetna om det.

  • ((((* 23 november 2017 av Ing-Marie från ÖRNSKÖLDSVIK

    Återkommer hit en andra gång. Överlag mycket bra men man borde snygga till i fönstren och göra lite mysigare. Det ser mörkt och tråkigt ut utifrån gatan.

  • ((((( 2 november 2017 av Catharine Thompson från Edinburgh

    A lovely small restaurant near to Stockholm's Central Station. The food was absolutely delicious, and a nice atmosphere. The staff couldn't have been kinder, including tolerating some of our group arriving late. I definitely recommend this.

  • ((((( 26 oktober 2017 av Charlotta Strigell från Stockholm

    Väldigt gott o mysig restaurang!

  • ((((( 25 oktober 2017 av Anders Olsson från Karlstad

    Trevlig och ombonad restaurang med en meny och prisnivå som uppskattas av många. Lugn och fin miljö med personal som gör ett gott intryck och skapar en välkomnande känsla.

  • ((((* 24 oktober 2017 av Lou från Stockholm

    Trevligt, vänligt, god mat!

  • ((((( 24 oktober 2017 av Stefan Wallmark från Stockholm

    Fantastiska smaker!

  • ((((* 22 oktober 2017 av Per Magnusson från Jönåker

    Underbar mindre restaurang, lugn miljö, utmärkt service och mkt god mat.

Nästan klar! Vänligen fyll i dina uppgifter

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Dina kontaktuppgifter

  • Namn:
  • Email:
  • Telefon:
Ändra
* Obligatoriskt
Ange ditt förnamn
Ange ditt efternamn
Ange en giltig email
Ange ditt telefonnummer

Maila mig de senaste erbjudanderna från

När du slutför denna bokning godkänner du Regler & Villkor kopplade till denna bokning.

Bokning

Bokning bekräftad

En bekräftelse har skickats till beth.thomas@bookatable.com

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Restaurangdetaljer

Boka denna restaurang igen Stäng och återvänd till restaurangen

Ledsen!

Ett fel uppstod när din sökning skulle slutföras
Detta bord är inte längre tillgängligt eller kan inte bokas vid denna tidpunkt. Vänligen sök efter ett nytt bord.

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen