map placeholder

Bella Italia - Uxbridge

The Chimes Shopping Centre, 198-200 High Street, Uxbridge, UB8 1LB

((((* Italienskt
  •  - Yttre London
  •  - Yttre London
  •  - Yttre London
  •  - Yttre London
  •  - Yttre London
  •  - Yttre London
  •  - Yttre London
  •  - Yttre London
  •  - Yttre London
  •  - Yttre London
  •  - Yttre London
  •  - Yttre London
  •  - Yttre London
  •  - Yttre London
  •  - Yttre London
Genomsnittlig
Huvudrätt: £0
Matkostnad: £0
Öppettider
Monday to Thursday: 09:00 - 23:00. Friday & Saturday: 9:00 - 23:30. Sunday: 10:00 - 22:00.

Lovely staff and food. Very accommodating sat us early as we couldn’t get in any pubs as we had a 16 year old with us.

Julie 28 maj 2019
från Uxbridge

Visa alla 46 recensioner

Nestled in the Chimes Shopping Centre, Bella Italia Uxbridge creates authentic Italian cuisine. Serving an array of Pizzas, pastas, meats, fish, and salads, Bella Italia flaunts a diverse menu. Complete with a vibrant bar, Bella Italia is home to cold beers, luxury wines and exotic cocktails.

With comfy booth seating, Bella Italia offers a chic resting spot from its bustling surroundings.

Bella Italia - Uxbridge

The Chimes Shopping Centre, 198-200 High Street, Uxbridge, UB8 1LB

Kontakta +44 1895553407
Hemsida

Gör en reservation

Se alla Bella Italia Restaurants

Se alla restauranger i Yttre London

Se alla restauranger i Uxbridge

Kundbetyg för Bella Italia - Uxbridge

4.2 ((((* (baserat på 46 recensioner)
91% matgäster rekommenderar denna restaurang
  • Mat (((()
  • Värde ((((*
  • Atmosfär (((()
  • Plats (((()
  • Service (((()
  • Drycker (((()

Rekommenderas för

  • middag (39)
  • lunch (24)
  • prisvärt (19)
  • barnvänlig (14)
  • frukost (11)
  • stora sällskap (9)
  • trendigt (8)
  • romantiskt (6)
  • sällskap (6)
  • utomhusservering (6)
  • affärssammanhang (3)
  • exklusivt (3)
  • underhållning (3)
  • fika (1)
  • ((((( 20 februari 2017 av Kevin från Uxbridge

    Excellent place to eat perfect.

  • ((((( 19 februari 2017 av Mark från Iver

    The waitress couldn't do enough for us, from the attention to detail, the conversation and the nice touch of the candle in the desert for my daughters birthday. I don't write reviews but her service made the meal all the more enjoyable.

  • ((((* 7 februari 2017 av Shirley från Uxbridge

    Fab

  • ((((( 17 december 2016 av Katie från Uxbridge

    Fantastic service, we booked in for a department lunch. It is December so we expected a busy environment with a long wait but the food took no time to arrive and we thoroughly enjoy the meal.

  • ((((( 26 november 2016 av Lynne från Uxbridge

    Excellent

  • ((((* 20 september 2016 av Frankie från Uxbridge

    Booking was easy. Staff very friendly and helpful. Everyone enjoyed their meal...even the one expecting meat with his beef mozzarella! Children enjoyed their colouring activity with their meal. Lovely relaxing evening.b

  • ((((* 5 september 2016 av Lynne från London

    Very comfortable setting, excellent varied menu, helpful staff.

  • ((((( 4 juli 2016 av Lynne från London

    Excellent food, good varied menu and brilliant staff.

  • ((((* 3 juli 2016 av Bryndley från Uxbridge

    Very nice experience. Staff were friendly.

  • ((((( 28 juni 2016 av Marilyn från Uxbridge

    Thank you a lovely Saturday lunch!

Nästan klar! Vänligen fyll i dina uppgifter

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Dina kontaktuppgifter

  • Namn:
  • Email:
  • Telefon:
Ändra
* Obligatoriskt
Ange ditt förnamn
Ange ditt efternamn
Ange en giltig email
Ange ditt telefonnummer

Maila mig de senaste erbjudanderna från

Genom att slutföra denna bokning accepterar du Bookatables sekretesspolicy och de villkor som är associerade med dessa.

Bokning

Bokning bekräftad

En bekräftelse har skickats till beth.thomas@bookatable.com

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Restaurangdetaljer

Boka denna restaurang igen Stäng och återvänd till restaurangen

Ledsen!

Ett fel uppstod när din sökning skulle slutföras
Detta bord är inte längre tillgängligt eller kan inte bokas vid denna tidpunkt. Vänligen sök efter ett nytt bord.

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen