map placeholder

B&B Salsa club Havana vieja

Sveavägen 108, 113 50, Stockholm

***** Latinamerikanskt
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
Genomsnittlig
Huvudrätt: 180kr
Matkostnad: 270kr
Öppettider
Måndag - tisdag: 11.00 - 23.00 Onsdag - fredag: 11.00 - 01.00 Lördag: 14.00 - 01.00

I anrika dans- och restauranglokaler i Norrmalm , Stockholm, erbjuds latinamerikansk dans i kombination med ett spännande och oslagbart crossover-kök. Hos denna restaurang, B&B Salsa club Havana vieja, äter du smakrik och exotisk latinamerikansk mat tillsammans med de härligaste svenska barbecuerätter.

Salsa club Havana vieja satsar på en energigivande restaurangupplevelse som bjuder på massor av underhållning – ett vinnande koncept med högkvalitativ mat, exotisk dryck och välkomnande service. De huvudsakligt cubanska influenserna återfinns i drinkar som mojitos, cuba libre och krämiga fruktdrinkar – medan kökets specialiteter är tapas med smakrika kryddor, svenska barbecuebitar och självklart cubansk mojo.

Restaurangdelen går under namnet La Habana, medan de två barerna – inklusive en musikbar – bjuder på avslappnad stämning och cubanska salsarytmer i egna utrymmen. Det finns även en lounge och ett living room med bekväma möbler som kan nyttjas av samtliga gäster.

Hit tar du dig lättast med tunnelbana till Odenplan. B&B Salsa club ligger endast 5 minuter från denna tunnelbanestation, precis vid Observatorielunden.

B&B Salsa club Havana vieja

Sveavägen 108, 113 50, Stockholm

Kontakta +46 8166465
Hemsida

Se alla restauranger i Stockholm

Se alla restauranger i Innerstan

Tyvärr så kan du inte boka B&B Salsa club Havana vieja online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen