BarbeQue Steakhouse - Stockholm

(48 recensioner)
Kungsgatan 54, Stockholm, 111 35
Amerikanskt, Utegrill, Grillat

Genomsnitt

Huvudrätt: 200 kr
Genomsnittspris: 350 kr

Öppettider

Måndag-Fredag: 10:00 - 23:00
Lördag: 11:00 - 00:00
Söndag: 12:00 - 23:00

Beskrivning

Hos BarbeQue Steakhouse Stockholm på Kungsgatan 54 på Norrmalm görs inte avkall på något. Generositeten i utbudet av kött, vegetariskt, pasta, vin, öl och drinkar är svårslagen. I den trevliga USA-inspirerade BBQ Steakhouse-restaurangen mitt på Norrmalm/City finns garanterat något för alla smaker. Den elegant eklektiska inredningen blandar varma och kalla färger med utomhuselement som stenmurar samt värmeljusdekorerade väggar som för tankarna till stjärnklara himlar.

Förrätterna på BBQ Steakhouse i Stockholm utgörs av klassiska internationella favoriter som vitlöksbröd, nachos och husets skagentoast. Varmrätterna hämtas direkt från den rykande heta grillen. BBQ Steakhouses meny definieras av det stora utbudet av grillade anrättningar i form av exempelvis lax, burgare, entrecote och hummer samt vegetariska alternativ. BBQ Steakhouse erbjuder dessutom en barnmeny. Till efterrätt njuts enkla men populära desserter som banana split och chokladkaka.

I baren på BBQ Steakhouse ryms ett stort utbud av vin, öl och cider i sällskap av ändlösa drinkmöjligheter. Alla gäster gör sig lätt som hemma på BBQ Steakhouse som ligger på gångavstånd till bland annat centralstationen och Gamla stan.

Gästrecensioner för BarbeQue Steakhouse - Stockholm
3,7
(baserat på 48 recensioner)

81%
av gästerna rekommenderar den här restaurangen

  • Mat
  • Drycker
  • Atmosfär
  • Service
  • Prisvärd
  • Läge

Rekommenderas för

  • fika (1)
  • utomhusservering (3)
  • affärssammanhang (2)
  • barnvänlig (5)
  • middag (36)
  • stora sällskap (16)
  • lunch (5)
  • sällskap (17)
  • romantiskt (5)
  • trendigt (5)
  • prisvärt (24)
  • Av Hans P från Borlänge
    22 november 2019

    Halvtrist miljö och en hamburgare med obetydligt högre finess än en korvkiosk längs en landsväg i gästrikland.

  • Av Birgitta N från Kalmar
    16 november 2019

    Maten var mycket god. Laxen bra stekt.

  • Av Kerstin J från Enköping
    9 november 2019

    Mycket god mat och fin service, vi blev sbabbt visade till vårt bord.lätt att boka via webben

  • Av Henrik D från göteborg
    7 november 2019

    Ödslig lokal, vänlig service och sisådär mat

  • Av Susanne T från Eslöv
    2 november 2019

    God mat/ bra service

  • Av Jonas B från Visby
    26 oktober 2019

    God mat och trevlig service

  • Av Jan Ingvar N från Hässelby
    12 oktober 2019

    Första gången hos er och med besökare från Malmö. Mat och servering helt perfekt. Vettigt med halvportioner av spareribs, vilket ändå var en stor portion. vettiga priser på en flaska vin som uppskattas. Vi tog också en fördrink som var både god och till ett hyfsat pris. Det som även uppskattades var att vi kunde prata med varandra utan någon högljudd musik och att publiken var blandad. Vi kommer gärna tillbaks en annan dag.

  • Av Marcus F från Stockholm
    28 september 2019

    Trevligt och bra.

  • Av Zanna H från Stockholm
    17 augusti 2019

    Tyvärr inte helt nöjd med min upplevelse, man ska alltid vara ärlig. Priserna på hemsidan stämde inte med menyerna på restaurangen, fanns inga laktosfria alternativ till dessert eller till kaffedrinkarna. Medans alla i mitt sällskap åt dessert så fick jag sitta utan :) lamporna ovanför bordet svajde med belysningen, ena stunden var det svag belysning och nästa stark. annars en okej upplevelse men kommer inte att besöka stället igen.

  • Av Kim D från Oslo
    6 augusti 2019

    Personale veldig uhyggelige, sur og så irritert ut og følte oss ikke velkomne. Maten vi fikk smakte ikke ferskt i det hele tatt.

Restaurant Location Map
BarbeQue Steakhouse - Stockholm
Kungsgatan 54, Stockholm, 111 35
Telefon: +46 8100026

Liknande Restauranger

  1. HARRY B JAMES

    HARRY B JAMES

    Amerikanskt
    (11 recensioner)
    661m
    HARRY B JAMES
  2. Restaurang & Pub Anchor

    Restaurang & Pub Anchor

    Amerikanskt
    (1 recensioner)
    746m
    Restaurang & Pub Anchor
  3. Grill

    Grill

    Grillat
    (1387 recensioner)
    508m
    Grill
  4. Mr Voon

    Mr Voon

    Asiatiskt
    (215 recensioner)
    567m
    Mr Voon
  5. Melt Bar & restaurant

    Melt Bar & restaurant

    Amerikanskt
    (2 recensioner)
    372m
    Melt Bar & restaurant