Recensioner för BarbeQue Steakhouse - Stockholm

3.7
(baserat på 56 recensioner)
Kungsgatan 54, Stockholm, 111 35
56 recensioner
Sortera efter: nyaste
  • Av Gisselle D från Stockholm
    7 augusti 2020

    maten var ok, barbecuesås behöver förbättras...

  • Av Michaela S från Söderbärke
    29 juli 2020

    Mysig restaurang som ligger centralt i Stockholm. Trevlig och tillmötesgående personal. Underbar god mat för stora och små.

  • Av Lisa S från Stockholm
    12 mars 2020

    Trevlig personal och mkt god mat.

  • Av Stefan K från LJUNGSBRO
    29 februari 2020

    ?? allt va bra.. nästa gång vet jag att det räcker med halv portion ribs...?? Smart med att kaffe ingår i efterrätten

  • Av Pernilla H från Stockholm
    24 januari 2020

    Super god mat, bra priser och trevligt bemötande.

  • Av Kornelijus K från Stockholm
    24 januari 2020

    Mat har varit tragiskt ... kött torr... hummer överstekt ... allting helt smak lös ... ingen kryddor ingen salt.. Beställde alkohol fri öl de serveras i smutsig glas och varmt ... Riktigt dåligt .

  • Av Hanna U från Stockholm
    18 januari 2020

    Sämsta service jag har varit med om. Rekommenderar inte detta ställe ???? Noll stjärnor.

  • Av Sara N från Stockholm
    28 december 2019

    Over all helt ok besök. Inget speciellt. Bra ställe om man vill äta OK mat för en billig peng centralt i Sthlm. Generöst med mat. Snabb service.

  • Av Hans P från Borlänge
    22 november 2019

    Halvtrist miljö och en hamburgare med obetydligt högre finess än en korvkiosk längs en landsväg i gästrikland.

  • Av Birgitta N från Kalmar
    16 november 2019

    Maten var mycket god. Laxen bra stekt.